Η ERGO Mέγας Xορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και φέτος

212
Kokkalas

Η ERGO στηρίζει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ως Μέγας Χορηγός τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2019.

O Ημιμαραθώνιος της Αθήνας διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής. Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της χώρας και φέτος αναμένεται να υποδεχθεί σχεδόν 25.000 δρομείς, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Η ERGO, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει, μέσα από την παροχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών της.

Προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ τους παρέχει και έμπρακτα υποστήριξη, ενθαρρύνοντάς τους σε όλη τη διαδρομή με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών της.

Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία σε αυτήν τη διοργάνωση θα είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς συμμετέχουν πάνω από 300 εργαζόμενοι και συνεργάτες της Εταιρείας.

Η ERGO Mέγας Xορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και φέτος

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, ο CEO της ERGO στην Ελλάδα, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, επεσήμανε ότι

«Όραμα και Δέσμευσή μας είναι να είμαστε η ασφαλιστική εταιρεία, που στηρίζει κάθε έργο με αξία και ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα σπουδαίο έργο. Ένα έργο που στηρίζεται στην σύμπραξη, στην άψογη συνεργασία και στον συντονισμό πολλών φορέων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Είναι μια άριστη διοργάνωση που ταιριάζει με το δικό μας προφίλ, καθώς κι εμείς επιδιώκουμε καθημερινά στις υπηρεσίες μας την αριστεία. Είναι τιμή μας λοιπόν να συμβάλουμε στη διοργάνωση αυτού του αθλητικού γεγονότος και να είμαστε ο Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της χώρας, μια γιορτή του αθλητισμού, μια γιορτή της πόλης».

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος, στην τοποθέτησή του υπογράμμισε: «Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ένας αγώνας που μεγαλώνει σταθερά χρόνο με τον χρόνο. Όλα δείχνουν ότι και φέτος θα έχουμε ρεκόρ συμμετοχών. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Αθηναίων, την Περιφέρεια, τον ΕΟΤ, αλλά και τον μεγάλο χορηγό του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, την ERGO. Έχω ξαναπεί ότι η ERGO έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και κάνει όλους μας να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς. Η ERGO δεν είναι ένας απλός χορηγός, είναι ένας στρατηγικός εταίρος για εμάς. Είστε μέρος της οικογένειας μας και σας ευχαριστώ για αυτό».

Προηγούμενο άρθροΌμιλος Allianz: Λειτουργικά κέρδη 11,5 δις το 2018
Επόμενο άρθροΝέο βιβλίο από τον καθηγητή Ιωάννη Κ. Ρόκα για την IDD