Εταιρείες

ERGO και ΣΕΓΑΣ εγκαινιάζουν μαζί την ERGO Marathon Expo

Η ERGO Ασφαλιστική ενώνει για ακόμη μια χρονιά τις δυνάμεις της με τον ΣΕΓΑΣ, ως Μεγάλος Χορηγός του και στηρίζει έμπρακτα τους δρομείς του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος, κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρέχοντας τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της.

Χθες, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμύνης, κου Πάνου Ρήγα, του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, κου Κώστα Παναγόπουλου, του Προέδρου της AIMS, κου Paco Borao, και του Διευθυντή Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κου Στάθη Τσαούση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της επίσημης εμπορικής έκθεσης του Μαραθωνίου Marathon Expo, στην οποία η ERGO είναι Ονομαστικός Χορηγός και συμμετέχει με παρουσία στον χώρο με κεντρικό περίπτερο.

ergo expo marathon

Η ERGO Marathon Expo αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ένα μοναδικό αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ που αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς του ΑΜΑ και φίλους του αθλητισμού μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου. Στο κεντρικό περίπτερο της ERGO οι επισκέπτες δρομείς έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ενδεικτικές μετρήσεις για την πρόληψη της υγείας τους, αλλά και να διασκεδάσουν δοκιμάζοντας την τύχη τους και κερδίζοντας δώρα.

Για 2η χρονιά η ERGO Ασφαλιστική είναι Ονομαστικός Χορηγός του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του Μαραθωνίου και υποδέχεται τους νικητές των 7 Περιφερειών, συνδέοντας τους αγώνες Run Greece που διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 σε επτά πόλεις στην Ελλάδα.

Με το μήνυμα «Έργο σου να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή – Έργο μας να είμαστε εκεί για να σε υποστηρίξουμε», η ERGO Ασφαλιστική με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, γίνεται πρέσβειρα του αθλητικού ιδεώδους και οι άνθρωποί της, αρωγοί του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα σχηματίζουν τη μεγαλύτερη ERGO Running Team, με περισσότερα από 360 μέλη.

tsaousis marathon

Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, δήλωσε ότι «η ηγετική θέση της ERGO ως η Νο 1 εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, σημαίνει για εμάς μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στους ασφαλισμένους μας και στους συνεργάτες μας, στους εργαζομένους μας, στην αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε και βεβαίως στην ελληνική κοινωνία».

Έργο μας, υπογράμμισε ο κ. Τσαούσης «να στηρίζουμε κάθε μεγάλο εθνικό, και αθλητικό γεγονός, όπως είναι και ο Μαραθώνιος της Αθήνας. Γι’ αυτό στεκόμαστε όλα αυτά τα χρόνια αρωγοί στο Έργο του ΣΕΓΑΣ για την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, αλλά και στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, όπως είναι το «ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ» (Runners Forest) για την αποκατάσταση της Μαραθώνιας διαδρομής».

Τέλος, ο κος Τσαούσης καλωσόρισε στην Αθήνα και στη διοργάνωση του Μαραθωνίου, εκτός από τους ελίτ αθλητές και τους 140 δρομείς από 7 Περιφέρειες της χώρας που θα συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και τόνισε ότι η εταιρεία θα είναι εκεί για να τους  εμψυχώνει να πραγματοποιήσουν το δικό τους ΕΡΓΟ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας