Η ERGO Insurance Partner του Ladies Run για άλλη μια χρονιά

694

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η ERGO Ασφαλιστική στήριξε ως χορηγός το Ladies Run,  έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες.

Στο πλαίσιο του φετινού Ladies Run που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου έτρεξαν 1.000 γυναίκες, συμμετέχοντας σε ένα θεσμό που φιλοδοξεί να αφήσει θετικό αποτύπωμα στην εποχή μας συνδυάζοντας την άμιλλα, τη θηλυκότητα και την κοινωνική προσφορά.

Η ERGO Ασφαλιστική εγγυήθηκε την ασφάλεια των δρομέων, παρέχοντας δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες. Επίσης προσέφερε στους δρομείς ένα πρακτικό goodie bag για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων και ένα αντιανεμικό για την προστασία των εθελοντών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στηρίζοντας τον θεσμό οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της ERGO. Όλες μαζί ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα, της υπέρβασης των ορίων τους και του τερματισμού, ενώ παράλληλα βοήθησαν με τη συμμετοχή τους να συγκεντρωθούν πόροι που θα κατευθυνθούν σε άλλες γυναίκες που έχουν ανάγκη, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Κατά την απονομή των βραβείων στις νικήτριες ο Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO, κος Χρήστος Θεοδωρίδης, υπογράμμισε ότι  «τo Ladies Run μετά από 7 χρόνια είναι πια θεσμός στα δρομικά δρώμενα. Είναι ένα έργο ξεχωριστό και δικό μας έργο είναι να το διατηρήσουμε σταθερό, για αυτό για άλλη μια φορά είμαστε δίπλα σε όλες τις Ladies προσφέροντάς τους τις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες».

  • Ετικέτες
  • ERGO
Προηγούμενο άρθρο“Big Reunion” Διοικητικών Συμβουλίων ΠΣΣΑΣ 1986-2018
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εξαμήνου των Αποκλειστικών Συνεργατών της Brokers Union