Επιθεώρηση Κελεσίδη: Συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

408

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και της Επιθεώρησης Πειραιά Δ. Κελεσίδη της Εθνικής Ασφαλιστικής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Νίκος Μανεσιώτης, χαιρέτισε και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύναψη της συνεργασίας, η οποία επιτεύχθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Συλλόγου για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη του και περιλαμβάνει δωρεάν παροχές από το Πειραϊκό Θεραπευτήριο και ασφαλιστικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής με προνομιακό τιμολόγιο.

Ο κ. Ε. Μητσάκης, Δ/ντής του γραφείου παραγωγής της Εθνικής Ασφαλιστικής, και ο κ. Γ. Ανδρέου, Προϊστάμενος της ομάδας πωλήσεων της Εταιρείας –πρόταση του οποίου ήταν η συνεργασία με τον ΕΣΠ– παρουσίασαν τις δραστηριότητες της Εθνικής Ασφαλιστικής και ανέλυσαν τις προσιτές λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχονται για την κάλυψη των αναγκών των μελών του Συλλόγου.

«Θεωρούμε, ότι στο τρέχον εξαιρετικά δύσκολο για τις πειραϊκές επιχειρήσεις οικονομικό περιβάλλον, η σύναψη της εν λόγω συνεργασίας ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συνθήκες της εποχής, στηρίζοντας και προσφέροντάς τους ουσιαστικές λύσεις», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Ο επιθεωρητής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Κελεσίδης, σχολιάζοντας τη συμφωνία ανέφερε τα εξής:

«Ο Προϊστάμενος Ομάδας Πωλήσεων κος Γιώργος Ανδρέου, του Γραφείου Πωλήσεων κου Ευάγγελου Μητσάκη της Επιθεώρησής μας δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική συνεργασία και με κοινωνικό υπόβαθρο με τον Εμπορικό Σύλλογο του Πειραιά.

Η συνεργασία αυτή εκτός από τη δωρεάν παροχή που προσφέρει το Πειραϊκό Θεραπευτήριο Πειραιά στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, δίνει και τη δυνατότητα ανάπτυξης εργασιών μέσω ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων».

Προηγούμενο άρθρο20 χρόνια «Χαμόγελο του Παιδιού», με χορηγό ασφάλισης την Interamerican
Επόμενο άρθροΑΤΕ Ασφαλιστική: Νέα δυναμική πορεία ως μέλος της ERGO