Εταιρείες

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Νέα δυναμική πορεία ως μέλος της ERGO

Τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Συντονιστές, Πράκτορες και Μεσίτες Ασφαλίσεων, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα πωλήσεων και την αύξηση του μεριδίου της,  επιβράβευσε με ένα ξεχωριστό ταξίδι η ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Το συγκρότημα Costa Navarino, στη μαγευτική Μεσσηνία, επιλέχθηκε για το μοναδικό αυτό 3ήμερο επιβράβευσης, ξεκούρασης και επικοινωνίας της Εταιρείας με τους καλύτερους των Δικτύων Πωλήσεων.

Το ξεχωριστό resort μοναδικής αισθητικής, αποτέλεσε προορισμό για τα Δίκτυα Πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής που από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις του, να ξεναγηθούν στην αρχαία Μεσσήνη, να γευματίσουν και να χαλαρώσουν στην πανέμορφη και γραφική Πύλο.

Παράλληλα, στην καθιερωμένη συνάντηση της Διοίκησης με τα Δίκτυα Πωλήσεων της Εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ι. Χατζηιωσήφ, παρουσίασε και ανέλυσε τη «Νέα Εποχή» που αρχίζει για την ΑΤΕ Ασφαλιστική μετά την επικείμενη αλλαγή του μετόχου.

O κ. Ι. Χατζηιωσήφ, έκανε μια σύντομη αναφορά στην αξιοσημείωτη πορεία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής τα 30 και πλέον χρόνια που η Εταιρεία βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην ελληνική Αγορά.

Μίλησε για την ηγετική της παρουσία και τη σταθερή στήριξη και προσφορά της στον θεσμό αλλά και για τις σχέσεις εμπιστοσύνης της Εταιρείας με τα Δίκτυα Πωλήσεων που συνέχισαν να εμπιστεύονται την Εταιρεία κατά τη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι η εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από την ERGO, θυγατρική του παγκόσμιου αντασφαλιστικού κολοσσού Munich-Re, σηματοδοτεί μια νέα δυναμική πορεία για την εταιρεία, αφού ως μέλος της ERGO, η αξιόλογη πορεία της θα συνεχιστεί, δημιουργώντας με τη συνένωση αυτή τη μεγαλύτερη εταιρεία στους Γενικούς Κλάδους.

Ο κ. Ι. Χατζηιωσήφ απευθυνόμενος προς τα Δίκτυα, επισήμανε τα σημαντικά οφέλη που θα αποκομίσουν από τη νέα μεγάλη Εταιρεία και τη δυνατότητα να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν δυναμικά τον ανταγωνισμό.

Τέλος, οι Διευθυντές Πωλήσεων Εταιρικού και Ανεξάρτητου Δικτύου κ.κ. Γ. Παπουτσάς και Α. Παπαδόπουλος, εξέφρασαν με τη σειρά τους την ικανοποίησή τους για τη θετική έκβαση της πώλησης της Εταιρείας και το δυναμικό μέλλον που προδιαγράφεται για την Εταιρεία και τα Δίκτυα Πωλήσεων.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας