Διαμεσολαβούντες

Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου: Οι σχέσεις εμπιστοσύνης την κρατούν στην κορυφή

Οι στόχοι, οι παραγωγικές επιτυχίες και γενικώς οι αριθμοί πέρασαν σε δεύτερη μοίρα στην εντυπωσιακή ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής, τη δεύτερη μεγαλύτερη Επιθεώρηση της Εταιρείας, λόγω δύο παρουσιών που έκλεψαν την παράσταση.

Η πρώτη, του αγαπητού σε όλους τους Έλληνες Παναγιώτη Γιαννάκη, που με μια ανθρώπινη, κατανοητή και απολύτως πειστική γλώσσα, αναφέρθηκε στο πώς ο άνθρωπος μπορεί να μεγαλουργήσει, όταν πιστεύει στον εαυτό του, όταν αφιερώνεται στον στόχο του, όταν δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του στην πρώτη αποτυχία ή σε στιγμές απογοήτευσης, όταν καθημερινά καταπολεμά την αναβλητικότητα που εκ φύσεως έχει μέσα του και όταν καταλάβει ότι η λειτουργία του στο πλαίσιο μιας ομάδας αποφέρει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα. Μια πολύτιμη ομιλία για managers και μονάδες με καθαρά μπασκετικούς όρους!

Η δεύτερη, του οκτάχρονου Γιαννάκη, που στο πλαίσιο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπλήρωσε την ευχή του να πετάξει στη θέση και με τη στολή του πιλότου με ένα μαχητικό της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου, υιοθετώντας την ευχή του αυτή, απέδειξε ότι ξέρει να απογειώνεται και σε πιο ευαίσθητες δράσεις, πέρα από παραγωγές και στρατολογήσεις. Η εκπρόσωπος του οργανισμού, ως Νεράιδα που εκπληρώνει ευχές, κάλεσε να στηριχθούν από όλους μας τα όνειρα και οι ευχές των μικρών αυτών παιδιών.

Εντυπωσιακός ήταν, όμως, και ο απολογισμός της Επιθεώρησης για το 2015:

 • Αύξηση χαρτοφυλακίου κατά 8,5%, στα €19.706.237
 • Αποζημιώσεις στον κλάδο Ζωής ύψους €4.782.503 και
 • 37 νέοι Συνεργάτες!

Αποτελέσματα που καταχειροκροτήθηκαν την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Metropolitan. Παρούσα, σύσσωμη η Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής: ο Αναπλ. Δ/νων Σύμβουλος, κ. Στ. Κωνσταντάς, ο Γεν. Δ/ντής, κ. Γ. Ζαφείρης, ο Αναπλ. Γεν. Δ/ντής, κ. Ηρ. Δασκαλόπουλος, ο Δ/ντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, κ. Ν. Στρατηγάκης, ο Δ/ντής Υποστήριξης Δικτύων Πωλήσεων, κ. Κ. Κουγιουμουτζής, η Δ/ντρια Ατομικών ασφαλίσεων Ζωής, κα Ελ. Αβρανά, Διευθυντές κλάδων και στελέχη της εταιρείας.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν, αφού συνεχάρησαν την Επιθεώρηση και τον ίδιο τον κ. Χρυσολόγου για το έργο που επιτελούν, υπογράμμισαν τη στήριξη της Εταιρείας στο εταιρικό της δίκτυο, αναφέρθηκαν στα νέα προϊόντα που θα συμβάλουν σε ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις και επιτυχίες και τόνισαν ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα εξακολουθήσει να καινοτομεί και να αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, που ήδη αναδιαμορφώνεται στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και υπό το νέο πλαίσιο του Solvency II.

«Όλες οι επιτυχίες της Επιθεώρησης στηρίχθηκαν στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκαν με τη διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρείας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας», τόνισε ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου και συνέχισε: «Τίποτα δεν επιτυγχάνεται, δεν αναπτύσσεται και δεν παραμένει επί χρόνια στην κορυφή, αν δεν λειτουργεί ως ομάδα, με αλληλοσεβασμό, κατανόηση και εμπιστοσύνη. Στόχος μας η ελεγχόμενη και ποιοτική ανάπτυξη, με σταθερά βήματα και συνεχείς αξιολογήσεις».  

Πανηγυρική ήταν η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων που ακολούθησαν, αποδεικνύοντας σε κάθε βράβευση, από τον πιο νέο Συνεργάτη μέχρι τον πρώτο σε παραγωγή, ότι βραβευόταν όλο το στελεχιακό δυναμικό της Επιθεώρησης, ότι στο πρόσωπο καθενός βραβευόταν όλη η Ομάδα! Καθοριστική η συμβολή των δύο παρουσιαστών-ασφαλιστών της Επιθεώρησης, του κ. Αντώνη Βολιώτη και του κ. Γιώργου Κουνέλη, που συχνά άλλαζαν ρόλους, ώστε να βραβευτούν και οι ίδιοι! Αν δεν ήταν τόσο πετυχημένοι Ασφαλιστές, θα ήταν… γνωστοί παρουσιαστές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, Επιθεωρητές και Διευθυντές άλλων επιθεωρήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όλος ο κλαδικός τύπος, πολλοί προσκεκλημένοι και φίλοι, δείγμα του σεβασμού και της αναγνώρισης του έργου που επιτελεί η Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου, χωρίς ανταγωνισμούς, αλλά καλλιεργώντας παντού και με όλους σχέσεις εμπιστοσύνης.

Μετά τις βραβεύσεις και τα πρωτότυπα στιγμιότυπα από τα ταξίδια της Επιθεώρησης, ακολούθησε μια ευχάριστη βραδιά, με συζητήσεις και με… ουρά για μια αναμνηστική φωτογραφία με τον μεγάλο Παναγιώτη Γιαννάκη! Για μια ακόμη χρονιά μπορεί η Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου να πει με περηφάνια ότι… «Κοιτάμε στα Μάτια» τον Ασφαλισμένο Πελάτη μας και τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας!

 

Οι βραβευθέντες της Επιθεώρησης Χρυσολόγου για το έτος 2015

 • Χρήστος Κούκλαρης, Δ/ντής Γραφείου, 1η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Γιώργος Κουνέλης, Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου, 1η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Γεώργιος Κάρος, Δ/ντής Ομάδας,1η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Αντώνης Βολιώτης, 1η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Άγγελος Σιμονιάν, 2η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Σπύρος Μουρελάτος, 3η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Αλεξάνδρα Παντελάρου, 4η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Δημήτρης Παπαδημητρίου, 5η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Αθανασία Γρηγοροπούλου, 6η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Ιωάννης Μπάγιας, 7η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Δημήτρης Κάρος, 8η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Διονυσία Γρηγοροπούλου, 9η θέση στον κλάδο Ζωής.
 • Ελένη Τσάκου, 1η θέση ως νέος ασφαλιστικός σύμβουλος στον κλάδο Ζωής.
 • Αδαμαντία Γεωργακίλα, 2η θέση ως νέος ασφαλιστικός σύμβουλος στον κλάδο Ζωής
 • Κωνσταντίνα Πέτσα, 3η θέση ως νέα ασφαλιστική σύμβουλος στον κλάδο Ζωής.
 • Παναγιώτης Φουστέρης, 1η θέση στις γενικές ασφαλίσεις, σε νέες εργασίες.
 • Αθανασία Γρηγοροπούλου, 2η θέση στις γενικές ασφαλίσεις, σε νέες εργασίες.
 • Αντώνης Βολιώτης, 1η θέση στις γενικές ασφαλίσεις, σε χαρτοφυλάκιο.
 • Σπύρος Μουρελάτος, 2η θέση στις γενικές ασφαλίσεις, σε χαρτοφυλάκιο.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας