Εταιρείες

“Επίσημη πρώτη” για τη νέα διοικητική ομάδα της NN Hellas

Η νέα Διοικητική Ομάδα της NN Hellas έκανε την επίσημη πρώτη της εμφάνιση στο Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου Πωλήσεων της NN Hellas & NN Hellas II, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου, στο Grand Resort Lagonissi.

Τη νέα Διοικητική Ομάδα, που θα αναλάβει μετά τη συγχώνευση τον Οκτώβριο 2022, αποτελούν οι κ.κ.:

 • Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Jetty Brandenburg, Γενική Διευθύντρια Ενοποίησης  
 • Βασίλης Γιαννακόπουλος, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας
 • Αντώνης Δένδης, Επικεφαλής Πωλήσεων και Ανάληψης Ασφαλιστικών Κινδύνων Ομαδικών Ασφαλιστηρίων
 • Κώστας Θρασυβουλίδης, Επικεφαλής Προϊόντων
 • Κώστας Κουγιουμουτζής, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών
 • Θανάσης Κυράτσης, Επικεφαλής Κανονιστικής Συμμόρφωσης
 • Fred Lathioor, Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνου
 • Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων
 • Φρύνη Παυλίδου, Γενική Διευθύντρια Τεχνολογίας
 • Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής.

Το συνέδριο

Για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί οι συνεργάτες της NN Hellas και της NN Hellas II, μετά την απόκτηση από τον Όμιλο ΝΝ, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, η οποία, μετά από δύο χρόνια «διαδικτυακής» διοργάνωσης, φέτος πραγματοποιήθηκε ξανά διά ζώσης.

Οι συνεργάτες των δύο εταιρειών είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και με κεντρικό μήνυμα «Μεγαλώνουμε Μαζί», «γιόρτασαν τη νέα εποχή της NN αλλά και τις υψηλές επιδόσεις των δύο Δικτύων», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas & NN Hellas II, σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που μπορούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί ξανά από κοντά τις επιτυχίες του δικτύου μας. Ειδικά φέτος, είδαμε την εταιρεία μας να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Και ξέρω ότι όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουμε συμβάλει σε αυτό όλα τα προηγούμενα χρόνια, με πίστη στις αξίες και το όραμά μας. Ευχαριστώ πολύ τις ομάδες μας των Δικτύων Πωλήσεων και των κεντρικών υπηρεσιών, που κάνουν κάθε ημέρα το όραμά μας πραγματικότητα».

Ο κ. Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της NN Hellas, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που βλέπω την οικογένεια της NN να μεγαλώνει. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ένα πολύ παραγωγικό δίκτυο εντάχθηκε στο δυναμικό μας, οδηγώντας στη δημιουργία του καλύτερου δικτύου πωλήσεων στην Ελλάδα. Μέσα από τη συνένωση αυτή, η NN Hellas είναι, πλέον, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα! Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι ανάπτυξης, μαζί με τους νέους μας συνάδελφους, πιο δυνατοί, φτάνοντας ακόμα πιο ψηλά!».

Κλείνοντας, ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της NN Hellas, ανέφερε: «Στο σημερινό συνέδριο έχουμε τη χαρά, να βρισκόμαστε για πρώτη φορά όλοι μαζί, για να εγκαινιάσουμε τη νέα αρχή στην ιστορία της NN Hellas. Μέσα από τη συνένωση των δύο δικτύων, μεγαλώνουμε μαζί! Αθροίζουμε τεχνογνωσία, δίκτυα και ασφαλισμένους και συνδυάζουμε τα δυνατά μας σημεία. Και συνεχίζουμε ενωμένοι, για να γίνουμε η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, να αποτελούμε το μεγαλύτερο αλλά και το καλύτερο δίκτυο της ασφαλιστικής αγοράς, αποδεικνύοντάς το με πράξεις και έργα. Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε ένα νέο αποτύπωμα στην αγορά. Εκείνο που θα μας κάνει ακόμα πιο περήφανους που ανήκουμε σε αυτό!».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας