Επέκταση συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Mega Brokers

625
Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Σαρδελής

Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τη συνεργασία της με τη μεγαλύτερη εταιρία παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων, την Mega Brokers. Η συμφωνία συνεργασίας, που υπεγράφη από τις δύο Εταιρείες, αφορά στην προώθηση και την πώληση των προϊόντων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Συγκεκριμένα, για τον Κλάδο Ζωής η συνεργασία δίνει έμφαση στην προώθηση προϊόντων Υγείας, τόσο των προγραμμάτων Νοσοκομειακής Περίθαλψής Full όσο και των διαγνωστικών προγράμματα Full, καθώς και των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών συνταξιοδοτικών και αποταμιευτικών προγραμμάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Για τον Κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων, έμφαση δίνεται στην πώληση των νέων πακέτων ασφάλισης αυτοκινήτου Full Auto, αλλά και των προϊόντα πυρός Full Home και των προγραμμάτων αστικής ευθύνης.

Η συνεργασία επισφραγίστηκε με εκδήλωση, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 31 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Μιχάλης Τάτσης, καλωσορίζοντας τους 250 ασφαλιστικούς συμβούλους της Mega Brokers που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια, χαιρετισμούς απηύθυναν, από πλευράς Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Ζαφείρης, ο Πρόεδρος της Mega Brokers κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές κ.κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος και Γιώργος Μακρής.

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με πλήρη παρουσίαση των προϊόντων της Εθνικής Ασφαλιστικής από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης κ. Φώτη Δουλγεράκη.

Διαβάστε επίσης: Χρ. Σαρδελής: «Η αλλαγή μετόχου δεν αλλάζει το DNA της Εθνικής»

Προηγούμενο άρθροΣτις 10 Ιουνίου, στην Αθήνα οι εξετάσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών
Επόμενο άρθροΤι προβλέπει η τροπολογία του ΥπΟικ για τα ανασφάλιστα οχήματα