Χρ. Σαρδελής: «Η αλλαγή μετόχου δεν αλλάζει το DNA της Εθνικής»

849
Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Σαρδελής

Μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα, θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά το θέμα της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως ανέφεραν οι κ.κ. Χριστόφορος Σαρδελής και Σταύρος Κωνσταντάς, Πρόεδρος και Αναπλ. Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας, μιλώντας σε συνάντηση με το δίκτυο πωλήσεων της Mega Brokers, στις 31 Μαΐου.

Τα δύο στελέχη δεν θέλησαν να μπουν σε λεπτομέρειες, υπογράμμισαν, ωστόσο, ότι όποιος κι αν προκριθεί τελικά ως αγοραστής, η Εθνική Ασφαλιστική θα συνεχίσει να είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική της χώρας.

Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Σαρδελής

«Η αλλαγή μετόχου δεν αλλάζει το DNA της Εταιρείας, τη μακρόχρονη ιστορία της, τις πολύ καλές συνεργασίες της, το κύρος της, που διευκολύνει και τις δικές σας εργασίες», τόνισε ο κ. Σαρδελής, ενώ ο κ. Κωνσταντάς πρόσθεσε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο deal της χρονιάς, που θα επηρεάσει όχι μόνο την ασφαλιστική αγορά αλλά την οικονομία ευρύτερα. Ο ίδιος, τονίζοντας τη σημασία που δίνει η Εθνική στη συνεργασία με το πρακτορειακό και μεσιτικό δίκτυο, παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει λάθη, «το πρώτο διάστημα δεν ήμασταν τόσο κοντά σας», ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι στόχοι έχουν επαναπροσδιοριστεί, καθώς η εταιρεία είχε και έχει αρκετό αναξιοποίητο δυναμικό. Πάντως οι υγιείς συνεργασίες που διατηρεί η εταιρεία τονίστηκαν στους αγοραστές, τους οποίους, όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντάς, τους ενδιαφέρει η πολυκαναλική αύξηση της παραγωγής.

Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Κωνσταντάς

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο Γενικός Δ/ντής, κ. Γιώργος Ζαφείρης, ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Mega Brokers, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και οι Αναπλ. Γενικοί Δ/ντές, κ.κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος και Γιώργος Μακρής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα οφέλη της συνεργασίας του Δικτύου Πωλήσεων της Mega Brokers με την Εθνική Ασφαλιστική, μέσω των προνομιακών πακέτων που παρέχονται, τόσο για τον Κλάδο Ζωής όσο και για τον Κλάδο Γενικών.

Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Ζαφείρης

«Τα τελευταία 4-5 χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική έχει αλλάξει. Είμαστε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε, είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαφείρης.

Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Χατζηθεοδοσίου

«Θέλαμε να σας εντυπωσιάσουμε και το καταφέραμε», είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, δείχνοντας στην ηγεσία της Εθνικής Ασφαλιστικής τους πλέον των 200 συνεργάτες του που παραβρέθηκαν στη συνάντηση. Ο ίδιος τόνισε ότι «στόχος της Megaείναι να συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες και η Εθνική Ασφαλιστική, με την οποία συνεργαζόμαστε 25 χρόνια, είναι 1η με απόσταση», ενώ απευθυνόμενος στους συνεργάτες του επεσήμανε ότι με την εφαρμογή της IDD«θα δουν πόσο σημαντικό είναι να πωλούν τα καλύτερα προϊόντα».

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε και στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, λέγοντας ότι τη βλέπει θετικά, ενώ προέβλεψε ότι η προσφορά που θα επιλεγεί θα είναι εκείνη του ελληνοαμερικανικού σχήματος.

Χρ. Σαρδελής: «Η αλλαγή μετόχου δεν αλλάζει το DNA της Εθνικής»

«Δεν θυσιάζουμε την ποιότητα στο όνομα του φθηνού. Παρέχουμε τις καλύψεις που πρέπει στην τιμή που πρέπει», τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος, παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα που είναι στον τομέα ευθύνης του (Αυτοκίνητο, Ζωή-Υγεία, Αποταμίευση-Σύνταξη), αλλά και τις βελτιώσεις που έχουν γίνει σε υφιστάμενα. Ειδικά για το αυτοκίνητο είπε ότι «η εποχή του φθηνού ασφαλίστρου βρίσκεται στο τέλος της». Αφενός, γιατί η βελτίωση του οικονομικού κλίματος θα οδηγήσει σε αύξηση των ζημιών, αλλά και λόγω Solvency II. Όσον αφορά τον κλάδο Ζωής και Υγείας επεσήμανε ότι η τεχνογνωσία, το χαρτοφυλάκιο και οι συνεργάτες της επιτρέπουν στην Εθνική να είναι πρωτοπόρα, ωστόσο, κατέληξε: «Δεν γινόμαστε αλαζόνες. Δεν εφησυχάζουμε. Αντίθετα, θέλουμε να ακούσουμε και τις δικές σας απόψεις».  

Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Μακρής

Ο κ. Μακρής αναφέρθηκε στο δικό του πεδίο ευθύνης, επισημαίνοντας τη μεγάλη τεχνογνωσία που έχει η Εθνική Ασφαλιστική στους μικρούς και μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους και τονίζοντας ότι «την ικανότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής σε εξειδικευμένους κινδύνους λίγοι συνεργάτες τη γνωρίζουν και ακόμα λιγότεροι την εκμεταλλεύονται». Αναφέρθηκε, επίσης, στα βελτιωμένα προγράμματα κατοικίας, στην πληθώρα προγραμμάτων αστικής ευθύνης, αλλά και στις διαδικασίες που καθημερινά βελτιώνονται, έτσι ώστε πελάτες και συνεργάτες να εξυπηρετούνται άμεσα. «Οι απαιτήσεις του κ. Χατζηθεοδοσίου είναι παρακινητικές για εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Σαρδελής Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Σαρδελής Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers Εθνική Ασφαλιστική Mega Brokers

Προηγούμενο άρθροO Όμιλος Generali μειώνει τη συμμετοχή του στην Intesa Sanpaolo
Επόμενο άρθροΟι ασφαλιστικές ευθύνες από τον εκτροχιασμό του Intercity