Διαμεσολαβούντες

Ενημέρωση για το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου από την Επιθεώρηση Χρυσολόγου

“Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Ένα Γνωστό “Άγνωστο” Επάγγελμα” ήταν το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου Χρήστου της Εθνικής Ασφαλιστικής, στις 12 Μαΐου 2014.

Η εκδήλωση απευθυνότανε κυρίως σε νέους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την ασφαλιστική αγορά και ιδιαίτερα για το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου και για τις προοπτικές μιας καριέρας. 

Ο Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων, κ. Νίκος Κλήμης, παρουσίασε σφαιρικά όλες τις πτυχές του επαγγέλματος και τους εναλλακτικούς τρόπους δραστηριοποίησης ενός νέου Ασφαλιστικού Συμβούλου και τόνισε ιδιαίτερα την κοινωνική του προσφορά.

Μετά την παρουσίαση απαντήθηκαν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε συζήτηση.

«Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά επαγγέλματα και πρέπει να τοποθετείται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των νέων ανθρώπων. Δυστυχώς όμως, ο ανύπαρκτος επαγγελματικός προσανατολισμός και η στρεβλή εικόνα που έχει περάσει στην κοινωνία, το διατηρούν ακόμα “άγνωστο” στους νέους. Η εκδήλωσή μας αυτή, σκοπό είχε την ενημέρωση των νέων και την τόνωση της εξωστρέφειας που τόσο πολύ χρειάζεται η ασφαλιστική μας αγορά. Εμείς θα επιμείνουμε προς αυτή την κατεύθυνση και με άλλες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις», δήλωσε σχετικά ο Επιθεωρητής κ. Χρήστος Χρυσολόγου.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας