Ενέργεια στο…Full από την Εθνική Ασφαλιστική

129

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε η Εθνική Ασφαλιστική να «γνωρίσει» στο κοινό το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα υγείας Full.  Ένα πρόγραμμα που είναι δίπλα στους ασφαλισμένους της, σε όλα τα στάδια της ζωής τους, έχοντας την ευελιξία να προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες και δυνατότητές τους.

Ένα τόσο μοναδικό προϊόν δε μπορούσε παρά να υποστηρίζεται από εξίσου ξεχωριστές προωθητικές ενέργειες, απευθυνόμενες προς όλες τις ηλικίες, προκειμένου να αναδειχθεί η βασική του φιλοσοφία που συνοψίζεται σε δύο λέξεις:  ποιότητα ζωής!

Το διήμερο 28-29 Αυγούστου και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, όσοι βρέθηκαν στις εκδηλώσεις  πήραν μια …Full γεύση, απολαμβάνοντας εξαιρετική μουσική, ψυχαγωγία και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η Εθνική Ασφαλιστική, προσφέροντας στους τυχερούς tablets και μια διήμερη διαμονή σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα!

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δεν είχαν μόνο στη διάθεσή τους ενημερωτικό υλικό για τα  χαρακτηριστικά και τις καλύψεις του προγράμματος, αλλά και την ευκαιρία να λάβουν διευκρινίσεις και απαντήσεις, στις όποιες απορίες τους, από ασφαλιστικό σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η γνωστή παρουσιάστρια κ. Νικολέτα Ράλλη  με τη ζωντάνια της, έδινε τον τόνο στις πλούσιες δραστηριότητες που διοργανώθηκαν στις τρεις αυτές ημέρες. Με την επιμέλεια των γυμναστηρίων Holmes, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ομαδικά προγράμματα pilates, yoga, airfit, sh’bam. Και μιας και η άθληση είναι σημαντικός παράγοντας για την καλή υγεία και ευεξία, δε θα μπορούσε να λείπει και ένα  πρόγραμμα άσκησης ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι είχαν, επίσης, τη χαρά με την καθοδήγηση παιδαγωγών να ασχοληθούν με παιχνίδια που προάγουν τη δημιουργικότητα και να ευχαριστηθούν το δημοφιλές σε αυτές τις ηλικίες  face painting.

Δράση λοιπόν στο…Full και όσοι προσήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης εκτός από ευχάριστες στιγμές πήραν μαζί τους ένα ιδιαίτερο διαφημιστικό δώρο: shower wash με την επωνυμία (τι άλλο;) «Εθνική Full». Γιατί το Full  δεν είναι ένα συνηθισμένο προϊόν…

Τρεις ημέρες λοιπόν γεμάτες ενέργεια, δημιουργία και ευχαρίστηση για να ειπωθεί και με αυτόν τον τρόπο ότι Full και Εθνική Ασφαλιστική είναι δίπλα στους ασφαλισμένους για ζωή όλο υγεία.

{gallery}EKDILOSEIS/Ethniki-Full{/gallery}

Προηγούμενο άρθροΔεν εγκρίνει η ΕΑΔΕ
Επόμενο άρθροΓ. Μπράβος: «Η International Life στηρίζει και στηρίζεται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση»