Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις αγροτικές ασφαλίσεις από το ΕΙΑΣ

H αναγκαιότητα, οι τάσεις, το περιεχόμενο και οι προοπτικές των αγροτικών ασφαλίσεων είναι το θέμα του σεμιναρίου που διοργανώνει το ΕΙΑΣ την Τρίτη και Πέμπτη, 13 και 15 Οκτωβρίου 2020, 16:00 – 19:20.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αγροτικών Ασφαλίσεων, διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών αναπτύσσει τους κινδύνους που απειλούν τον πρωτογενή τομέα σε βάθος, αναλύει τις επιπτώσεις τους στην παραγωγή, στο εισόδημα και στην περιουσία των απασχολουμένων, παρουσιάζει τη δομή και το περιεχόμενο των αγροτικών ασφαλιστικών προϊόντων και προτείνει τρόπους σωστής και πειστικής προσέγγισης των δυνητικών πελατών αγροτικών ασφαλίσεων, υψηλού ενδιαφέροντος. 

Πέραν της θεωρητικής προσέγγισης των Αγροτικών Ασφαλίσεων, έμφαση θα δοθεί σε επιλεγμένα case studies και στην παρουσίαση της συγκροτημένης εμπειρίας Αγροτικών Ασφαλίσεων, ώστε το εκπαιδευτικό κοινό να μπορεί πλέον να αντιλαμβάνεται άριστα και κατά τρόπο αξιοποιήσιμο, το συνολικό πλαίσιο αυτών των ασφαλίσεων και των δυνατοτήτων πώλησής τους.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Έφη Κοκορέλη, επικεφαλής του Τομέα Αγροτικών Ασφαλίσεων και Bancassurance του Ομίλου Interamerican. Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.

Το ανωτέρω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον webinar και, επίσης, σε περιβάλλον φυσικής τάξης στις εγκαταστάσεις του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας