Εκπαιδευτικό Αφιέρωμα του ΕΙΑΣ στο περιβάλλον

1223
ΕΙΑΣ λογότυπο

Εκπαιδευτικό αφιέρωμα στις Ασφαλίσεις Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών, Περιβαλλοντικών Κινδύνων και Αστικής Ευθύνης Περιβάλλοντος διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών.

Οι Ασφαλίσεις Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών, Περιβαλλοντικών Κινδύνων και Αστικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, αναδεικνύονται σε έναν εκ των πλέον ανερχόμενων τομέων ασφαλιστικής δραστηριότητας και ανάπτυξης ασφαλιστικών εργασιών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς. Στη δυναμική εξέλιξή τους έχουν εύλογα συντελέσει η κλιματική κρίση και οι πολλαπλασιαζόμενες επιπτώσεις της στο περιβάλλον, καθώς και η νέα νομοθεσία, η οποία καθιστά επί μέρους διαστάσεις των ασφαλίσεων αυτών, υποχρεωτικές.   

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρεται σχετικά στο δελτίο Τύπου, το Εκπαιδευτικό Αφιέρωμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών στις Ασφαλίσεις Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών, Περιβαλλοντικών Κινδύνων και Αστικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, είναι πραγματικά επίκαιρο και συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνογνωσίας του συνόλου των ενδιαφερομένων συναδέλφων της ασφαλιστικής αγοράς, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, από κοινού.

Το Εκπαιδευτικό Αφιέρωμα εμπεριέχει:

Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί κατά τις ως άνω ημερομηνίες και ώρες, σε περιβάλλον σύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, webinar, και εάν οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέπουν, σε περιβάλλον φυσικής τάξης, με πλήρη τήρηση των ενδεικνυόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ Eurolife FFH για το δημογραφικό και την ισότητα των φύλων στο συνέδριο του Economist
Επόμενο άρθροΠροσφορά προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού από την Interamerican