Διαμεσολαβούντες

Εκπαιδευτική συνεργασία ΙΧΟΣ – Επιθεώρησης Δ. Αναστασίου Εθνικής Ασφαλιστικής

Oι συνεργάτες της Επιθεώρησης της Εθνικής Ασφαλιστικής του Δημήτρη Αναστασίου από την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα αποφάσισαν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους αποκτώντας το δίπλωμα τριών κύκλων σπουδών «Certificate in Insurance Business» – “C.I.I.B” ως μια επιπλέον ευκαιρία ανάπτυξης.

Η πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα e-learning του IXOSAcademy και οι συνεδρίες γίνονται με επικοινωνία των σπουδαστών μέσω τηλεδιάσκεψης. Πρόκειται για ένα σύστημα εκπαίδευσης ενηλίκων βασισμένο στο αναστοχαστικό μοντέλο εκπαίδευσης, εκπληκτικής αξίας και από τα πιο αποτελεσματικά μοντέλα εκπαίδευσης που έχει αρχικά επινοηθεί και τεθεί σε εφαρμοσθεί στην Ακαδημία του Πλάτωνος.

Η επιμόρφωση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας των διαμεσολαβητών και η πιστοποίηση των επιτευγμάτων τους από το Ι.ΧΟ.Σ θα τους δώσει την δυνατότητα όχι μόνο να παρέχουν στους ασφαλισμένους που ήδη εξυπηρετούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά και να χειρίζονται και τα πλέον δύσκολα ασφαλιστικά θέματα των δυνητικών πελατών τους με τρόπο επιστημονικό και εμπεριστατωμένο.

Η χρήση στο μέγιστο βαθμό της σύγχρονης τεχνολογίας σε συνδυασμό με την επιστημονική προσέγγιση και επίλυση των ασφαλιστικών θεμάτων καθώς και την στήριξη, το κύρος και τα σύγχρονα προϊόντα της Εθνικής ασφαλιστικής εγγυώνται τη γρήγορη και υγιή ανάπτυξη της ασφαλιστικής  αγοράς της Βόρειας Ελλάδας.

Οι συνεργάτες της Επιθεώρησης του Δημήτρη Αναστασίου επιθυμούν να βρίσκονται πάντα «ένα βήμα μπροστά» από τις εξελίξεις και παρά τις δυσκολίες της αγοράς όλοι μαζί προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα που η ασφάλιση θα είναι ένα αγαθό για πολλούς και όχι προνόμιο των λίγων. Για αυτόν το λόγο και επενδύουν χρόνο και χρήμα στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Σήμερα η εν λόγω ομάδα έχει δημιουργήσει περισσότερους από 15.000 πελάτες και φιλοδοξεί μέσα από την διαδικασία του cross-selling να τους προσφέρει ακόμη πιο ικανοποιητικές και ουσιαστικές υπηρεσίες.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας