Διαμεσολαβούντες

Εκδήλωση των Financial Planners Ελλάδος στο πλαίσιο του Μoney Show 2018

Η Ένωση Financial Planners Ελλάδος (HFPA), στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ενημέρωση επαγγελματιών του χρηματοασφαλιστικού χώρου και στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Μoney Show 2018, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της, σε παρουσίαση με θέμα: Financial Planning Conferences: Sharing the experience with U, τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018, στις 16:00μ.μ. – 18:30μ.μ., στο ξενοδοχείο Hilton (Βασ. Σοφίας 46 , Αθήνα), αίθουσα Θάλεια ΙΙ.

Ομιλητές θα είναι μέλη της HFPA, που συμμετείχαν σε συνέδρια του Financial Planning στην Ευρώπη και θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τη γνώση και την εμπειρία από αυτές τις συμμετοχές.

  • Συνέδριο “BACK 2Y”, Birmingham, UK, The lifestyle Financial Planning Conference, 19/9/2017
  • Συνέδριο “ΕFPA Italia Meeting”, Venice, Italy, European Financial Planning Association, 11-13/10/2017
  • Συνέδριο “Α Festival of Financial Planning”, Τhe Personal Finance Society, Birmingham UK, 7-8/11/2017

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το αίτημα συμμετοχής τους, για την εύρυθμη διοργάνωση  της εκδήλωσης. https://form.jotformeu.com/73495651902361.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα μέλη του Δ.Σ. της HFPA πιστεύουν και επενδύουν στην επιμόρφωση και ενημέρωση όχι μόνο των μελών της Ένωσης αλλά και όλων των χρηματο-ασφαλιστικών συμβούλων.

Όπως επισημαίνουν, «ένας καταρτισμένος Financial Planner μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμβουλο για τον Έλληνα καταναλωτή και είναι σε θέση να τον βοηθήσει ουσιαστικά στην κάλυψη όλων των χρηματο-ασφαλιστικών του αναγκών μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας».

Μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ένωσης (www.hfpa.gr).

Στοιχεία επικοινωνίας:  Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε [email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας