Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης στις 11/11

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στο Κέντρο της Γης στο Ίλιον (Οικολογικό Πάρκο Αντώνη Τρίτση, Λεωφόρος Δημοκρατίας 67), θα πραγματοποιηθεί το πρωτότυπο πρόγραμμα εθελοντισμού, κοινωνικής προσφοράς και σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των Μελών του ΣΕΣΑΕ.

Όπως επισημαίνεται σχετικά στο δελτίο Τύπου, τo Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣΑΕ αποφάσισε να γιορτάσει και φέτος την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης (11/11) με τον ίδιο τρόπο που γιόρτασε και τις οκτώ προηγούμενες χρονιές. Έχοντας ως κύρια δράση τη Συλλογική Κουζίνα, τα μέλη του Συνδέσμου θα μαγειρέψουν όλοι μαζί για 2.500 συνανθρώπους μας, από τις 9:30 π.μ. έως 4 μ.μ.

Παράλληλα με την κύρια δράση, με τη βοήθεια παιδαγωγών, ο Σύνδεσμος έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετάσχουν και σε άλλες δράσεις του πρότυπου περιβαλλοντικού κέντρου βιωματικής εκπαίδευσης, καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξενάγηση στον Πύργο της Βασιλίσσης. Όσοι εθελοντές επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ξενάγηση, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών παρακαλούνται να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αρχικά μεταξύ των συμμετεχόντων που δεν είχαν την ευκαιρία στο παρελθόν, να απολαύσουν την ξενάγηση αυτή.

Σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα και την Οργάνωση Γη, μη κυβερνητική μη κερδοσκοπική οργάνωση, που έχει σκοπό την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης, μέσω συλλογικών και δημιουργικών δράσεων και εκπαιδευτικών δομών μίας ενεργής κοινότητας ανθρώπων, ο Σύνδεσμος αυτή τη χρονιά, ανεβάζει τοv πήχη ψηλότερα και στοχεύει σε 2.500 μερίδες!

Με σύνθημα «Τα Μέλη του ΣΕΣΑΕ μαγειρεύουν με ασφάλεια ξανά για 2.500 συμπολίτες μας!», ο ΣΕΣΑΕ επισημαίνει ότι «θα αποτελέσει μεγάλη χαρά για εμάς, να σας έχουμε μαζί μας σε αυτή τη δραστηριότητα, με σκοπό να βοηθήσετε τον Σύνδεσμο να κερδίσει και αυτό το στοίχημα!».

Χορηγοί του φετινού εορτασμού του ΣΕΣΑΕ για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι οι Εταιρείες:

  • “HOWDEN” – Πλατινένιος Χορηγός,
  • “ERGO”, “EUROLIFE FFH” & “NN HELLAS” – Χρυσοί Χορηγοί.

Για την έγκαιρη επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, καθώς και αν θα παραστείτε μόνοι ή αν θα συνοδεύεστε από την οικογένειά σας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 (κα Μαίρη Δημοπούλου, τηλ.: 216 9001871 & 6948208809, e-mail: [email protected]  ή στο [email protected]).

Για περισσότερες πληρφορίες εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας