ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για την ψυχολογία του χρήματος και της αξίας

635
eias logo

Σεμινάριο για την ψυχολογία του χρήματος και της αξίας πραγματοποιεί το ΕΙΑΣ την Τρίτη 3 & Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, 16:00 – 19:45.

Πρόκειται για ένα βιωματικό σεμινάριο, όπου κάθε συμμετέχων «μαθαίνει» το εκπαιδευτικό αντικείμενο μέσα από την ίδια του την εμπειρία, επαγγελματική και προσωπική, αναφορικά με τα χρήματα και την αξία τους.

Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετάσχουν άτομα ανεξάρτητα της επαγγελματικής τους πείρας στις ασφαλίσεις ή ειδικής μόρφωσης ή κατάρτισης σε χρηματοοικονομικές ή ασφαλιστικές υπηρεσίες ή τις οικονομικές επιστήμες. Και τούτο, γιατί το σεμινάριο δεν βασίζεται στις γνώσεις των μελών του, αλλά στην εργασιακή τους στόχευση και την ανάπτυξη της καριέρας τους.

Είναι εξαιρετικά χρήσιμο για:

  • Στελέχη των Κλάδων Σχεδίασης, Παροχής και Διαχείρισης Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, Πωλήσεων και Διοίκησης Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Marketing & Υποστήριξης Πωλήσεων, που επιδιώκουν την αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας τους και της επιρροής που ασκούν κατά την άσκηση του έργου τους.
  • Επί κεφαλής και Στελέχη Μεσιτικών και Πρακτορειακών Γραφείων Πωλήσεων, καθώς και Συντονιστές Χρηματοοικονομικών & Ασφαλιστικών Συμβούλων, που επιθυμούν να «κτίσουν» ένα αποτελεσματικό πλαίσιο εξατομικευμένης υποστήριξης των συνεργατών τους, που να «ενεργοποιεί» άμεσα την επίτευξη των στόχων τους.
  • Έμπειρους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, που στοχεύουν σε αλλαγή επιπέδου στη σχέση τους με τον πελάτη.
  • Νέους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, με ταλέντο και όραμα προσωπικής ανάπτυξης.

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι ο κ. Νίκος Βαγιακάκος, σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Εκπαιδευτής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1985.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την  Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017. Έκπτωση 30% στα δίδακτρα σε όσους εγγραφούν μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Το ανωτέρω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), αλλά και διαδικτυακά.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΤο Exin Group κινείται σταθερά εμπρός όσον αφορά τις επενδύσεις του στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΜέρισμα €10,05 εκατ. στους Μετόχους από την Interamerican