ΕΙΑΣ: Σεμινάριο & Εργαστήριο για τη διαχείριση του άγχους και του θυμού

1403
stress

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο & Εργαστήριο για τη διαχείριση του άγχους και του θυμού (Stress and Anger Management workshop) διοργανώνει το ΕΙΑΣ τη Δευτέρα 18 & την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 16:00 – 19:45.

Το εργαστηριακό αυτό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο διάρκειας οκτώ (8) ωρών, συμβουλεύει δημιουργικά τους συμμετέχοντες, ώστε να αναγνωρίσουν πρόδρομα φαινόμενα άγχους και θυμού, να τα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, να τα διαχειρίζονται σωστά, αυτοπροστατευόμενοι οι ίδιοι από τις επιπτώσεις τους και προστατεύοντας, επίσης, το περιβάλλον τους και τον περίγυρο τους από τις εκδηλώσεις τους.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA του Πανεπιστημίου Kingston της Μεγάλης Βρετανίας, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με πολυεπίπεδη ασφαλιστική εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης Ασφαλιστικών Εταιρειών και υψηλή εξειδίκευση στους Τομείς Ασφαλιστικής Τεχνικής, Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017. Έκπτωση 30% σε όσους προεγγραφούν έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), ενώ υπάρχει δυνατότητα και για διαδικτυακή παρακολούθηση.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 500 διαμεσολαβητές παρακολούθησαν το webinar του ΠΣΑΣ
Επόμενο άρθροΘυγατρικές της Fairfax απέκτησαν μετοχές της Eurobank