Διαμεσολαβούντες

ΕΙΑΣ: Επαναπιστοποίηση με προνομιακούς όρους για τα μέλη του ΕΕΑ

Με κόστος €10 ανά σεμινάριο μπορούν να συμπληρώσουν στο ΕΙΑΣ τις ώρες που τους λείπουν στην «επανεκπαίδευση του 2020» οι ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές μέλη του ΕΕΑ.

Τα σεμινάρια είναι στη διάθεση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουνίου που δόθηκε η παράταση να μπορέσει να καλύψει τις ώρες που χρειάζεται.

Επισημαίνεται ότι μετά το πέρας των συγκεκριμένων σεμιναρίων για τις ώρες του 2020, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές οφείλουν να συμπληρώσουν και τις ώρες επαναπιστοποίησης για το 2021  με διαφορετικά προγράμματα και να μην παραβλέψουν την υποχρέωσή τους.

Για συμμετοχή στα σεμινάρια επαναπιστοποίησης 2020

Οι ενδιαφερόμενοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές με εκκρεμότητες ωρών στην επαναπιστοποίηση του 2020, θα συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί παρακάτω, θα δηλώνουν ότι είναι μέλη του Ε.Ε.Α. οπότε θα πληρώνουν την προνομιακή τιμή των 10 ευρώ ανά σεμινάριο.

Πληροφορίες εγγραφής και εκπαιδευτικές οδηγίες αποτελεσματικής παρακολούθησής τους, σε περιβάλλον e-learning, μπορείτε να λαμβάνετε από την ιστοσελίδα του Ε.Ι.Α.Σ., (Διαβάστε περισσότερα), ή κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία, στους αρ. τηλ. 210.92.19.660 & 684, καθημερινά μεταξύ των ωρών 09.30 – 19.30 ή στο email: [email protected].

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας