ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Ήρωες Εθελοντές

2108

Oι Εθελοντές είναι οι Ήρωες της πύρινης κόλασης που έζησε ο τόπος μας, που έκαψε την Ελλάδα και πάλι, τον Αύγουστο του 2021.

Οι Εθελοντές είναι οι Ήρωες﮲ με το ονοματεπώνυμο του συγκάτοικου, του συντοπίτη, του γείτονα της διπλανής πόρτας, που το καθήκον δεν ορίζει αλλά κινητοποιεί την προσπάθειά τους για τη σωτηρία του συνάνθρωπου, του περιβάλλοντος και των υλικών αγαθών, που με αίμα και ιδρώτα ο καθένας μας έχτισε.

Οι Εθελοντές είναι οι Ήρωες που έσωσαν και τις ασφαλιστικές εταιρείες από εκατοντάδες χιλιάδες αποζημιώσεις. Είναι οι ίδιοι Ήρωες Εθελοντές που, “ζητιανεύοντας” ΧΟΡΗΓΙΕΣ, εισέπρατταν…. 10 κράνη ή 50.000 ευρώ για αναδάσωση από γαλαντόμες εταιρείες, δικές μας, ασφαλιστικές!

Η πύρινη λαίλαπα ανέδειξε την άκαυτη αλήθεια, που μόνο μετά τη συμφορά αναδεικνύεται. την πυρίμαχη αλήθεια, που θέλει την ευγνωμοσύνη να έπεται της συμφοράς.

Σε όλη την Ελλάδα, οι Εθελοντές απέσπασαν από τα πιο επίσημα χείλη της Πολιτείας, αλλά και του καμένου απλού Πολίτη το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Ελάχιστο, μεταξύ όλων, και το δικό μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές των Αφιδνών, που έσωσαν και το δικό μας σπίτι! Τεράστιο, όμως, το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μας, προκειμένου να το διαχειριστούν και να το κατανείμουν σε όλους τους συναδέλφους τους, αγόρια και κορίτσια, που αγωνίστηκαν στα πύρινα μέτωπα όλης της Ελλάδας.

Ασφαλιστή – εθελοντή Νίκο Κατσιμπέρη, μοιράσου την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας με όλους τους… εν καμίνω παίδες!

Δημήτρης Ρουχωτάς


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΦυσικές καταστροφές και ανασφάλιστα σπίτια – Τις πταίει;
Επόμενο άρθροΗ Ευρώπη Ασφαλιστική ζητά στέλεχος για την Υποστήριξη Δικτύου Πωλήσεων