Διαμεσολαβούντες

Ευχαριστίες από τον ΠΣΑΣ… με αφορμή το Ετήσιο Συνέδριο

Με αφορμή το Ετήσιο Συνέδριο του ΠΣΑΣ και την 43η Ετήσια Γενική Συνέλευση, το ΔΣ του Συνδέσμου εξέδωσε δελτίο τύπου ευχαριστώντας, όλους όσους συμμετείχαν, αλλά και όσους βοήθησαν για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Ειδικότερα το ΔΣ του ΠΣΑΣ αναφέρει:

Ο Π.Σ.Α.Σ. διοργάνωσε και φέτος με τεράστια επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο του που έχει γίνει θεσμός πια, στις 25.01.2018 στην Γεννάδειο Βιβλιοθήκη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την 43η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών αφού συμμετείχαν δια ζώσης και μέσω live streaming 300 μέλη μας.

Θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα 400 παρευρισκόμενα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τα 200 μέλη μας από την περιφέρεια που παρακολούθησαν το Συνέδριο μας μέσω του εξαιρετικού σε ποιότητα εικόνας και ήχου live streaming που πραγματοποιήσαμε. Να ευχαριστούμε ακόμα τα μέλη μας για την αλληλεπίδραση τους και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αλλά και για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας να θέσουν οι ίδιοι τα θέματα που τους ενδιαφέρουν ώστε να συζητηθούν στο Συνέδριο, όπως και έγινε.

Με την παρουσία τους και με έναν σύντομο χαιρετισμό – τοποθέτηση, μας τίμησαν η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Δημήτρης Γαβαλάκης.

Ευχαριστούμε θερμά για τις εξαιρετικές τους ομιλίες τον κ. Δημήτρη Μαύρο, Διευθύνων Σύμβουλο της MRB Hellas, τον κ. Θέμη Σαρανταένα, Σύμβουλο Internet Marketing, τον κ. Ιωάννη Πολλάλη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά, και τον κ. Μιχάλη Καστρινάκη, στέλεχος της εταιρείας Market App της WIND για την παρουσίαση της καινοτόμου εφαρμογής τους Internet Marketing.

Είναι χρέος μας να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην απαιτητική διοργάνωση και αυτής της εκδήλωσης με κόπο και διάθεση απεριόριστου προσωπικού χρόνου.  Τους εθελοντές μας, κ.κ. Βάσιου Ελένη, Μαριέττα Μαρκουίζου, Ελένη Παλμαντούρα, Γκάρλα Βασίλη, Κορεντή Αγγελική, Τσουπό Μηνά, Συργκάνη Κατερίνα και τη γραμματεία του συνδέσμου κα Αγγελίδη Αγγελική.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: INTERAMERICAN, EUROINS.

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: WIND MARKET APP, ERGO, CNP ΖΩΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ.

ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ALLIANZ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EUROLIFE ERB, GENERALI, AIG, METLIFE, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: SAFECAPE, KARAVIAS, GROUPAMA, PRIME, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, INTERASCO.

Και τους χορηγούς επικοινωνίας: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, UNDERWRITER, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING, INSURANCE WORLD, INSURACE EEA.

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας