Διαμεσολαβούντες

ΕΕΑΕ: Ψηφίστε ασφαλιστές και στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά

Με αφορμή τις εκλογές, στις 10 &11 Δεκεμβρίου 2017, για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Ε.Π.) η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ) καλεί τα μέλη της «να στηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερους και ικανούς υποψήφιους που θα προέρχονται από τον χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης».

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της η ΕΕΑΕ αναφέρει:

Στις 10 &11 Δεκεμβρίου 2017 διενεργούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου   Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Ε.Π.).

Και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, επιθυμία μας είναι το Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί, να απαρτίζεται από όσο το δυνατόν περισσότερους και ικανούς υποψήφιους που θα προέρχονται από τον χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Ο θεσμός των Επιμελητηρίων, που είναι συμβουλευτικός προς τη Δημόσια Διοίκηση, έδειξε τη μεγάλη του υποστήριξη στον Επαγγελματία που είναι Μέλος του, αλλά και την ιδιαίτερη στήριξη στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, με την αποδοχή και συμπαράστασή του  σε όλα τα δίκαια αιτήματα που ανέδειξαν τα Σωματεία για τον κλάδο.

Ζητούμε από όλους τους Συναδέλφους να προσέλθουν στις εκλογές για να στηρίξουν τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές  που μετέχουν στην αναμέτρηση.

Η συμμετοχή όλων θα δείξει για μία ακόμη φορά πόσο μεγάλη και σοβαρή δύναμη  αποτελούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για τα Επιμελητήρια.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΕΑΕ

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας