ΕΕΑΕ: Παρέχουμε εξ αποστάσεως τις υπηρεσίες μας στους ασφαλισμένους μας

798
eeae logo

Συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τα μέλη της ΕΕΑΕ, εφαρμόζουν την εξ αποστάσεως εργασία.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας (ΕΕΑΕ) αναφέρει:

«Αντιμετωπίζουμε όλοι για πρώτη φορά μία μοναδική κατάσταση που απαιτεί ατομική υπευθυνότητα και συλλογική αλληλεγγύη.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να συμβάλουμε και εμείς στην εθνική προσπάθεια για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού, αλλά και θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας όλων των ανθρώπων μας, εφαρμόζουμε την εξ αποστάσεως εργασία, παρέχοντας και με αυτόν τον τρόπο αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας στους ασφαλισμένους μας.  

Η δική μας επικοινωνία  με τους ανθρώπους μας, έχει το πρόσθετο και αναντικατάστατο στοιχείο της προσωπικής και της εκ του σύνεγγυς επαφής.

Τα Γραφεία μας αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουν, παρέχουν κάθε δυνατότητα λειτουργίας για την αναγκαία εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας, σε ασφαλές περιβάλλον.

 Καλούμαστε τώρα, μέσα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε δίπλα τους με κάθε δυνατό και ασφαλή τρόπο.

 Ευχόμαστε σε εσάς, τους υπαλλήλους και τις οικογένειές σας να διατηρήσετε καλή υγεία και να παραμείνετε ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

 Για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ε.

         ΔΗΜΗΤΡΑ – ΙΩΑΝΝΑ ΛΥΧΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ

  Πρόεδρος               Γεν. Γραμματέας

                    

Προηγούμενο άρθροEIOPA: Πώς θα μετριάσει ο ασφαλιστικός κλάδος τις επιπτώσεις του κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΗ ΝΝ στηρίζει το #Μένουμε σπίτι