Διαμεσολαβούντες

Εμπορικός Διευθυντής της Sofos Insurance Agency o κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου

Από αριστερά οι κ.κ. Χρήστος Σοφός, Διογένης Μπαχτιάρογλου, Θράσος Σοφός, Γιώργος Σοφός.

Ο κ. Δ. Μπαχτιάρογλου αναλαμβάνει καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή, μία θέση που εισέρχεται δυναμικά στο οργανόγραμμα της Εταιρείας, ο ρόλος της οποίας θα είναι η εποπτεία και ο συντονισμός των απαραίτητων ενεργειών για την επίτευξη ποιοτικών και παραγωγικών αποτελεσμάτων που έχει θέσει ως στόχο η Sofos Insurance Agency για τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, απώτερος σκοπός της Εταιρείας παραμένει η ανάπτυξη του υφιστάμενου δικτύου αλλά και η προσέλκυση νέων συνεργατών.

Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Μέλος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency, κ. Θράσος Σοφός, δηλώνει σχετικά: «Καλωσορίζουμε ένα καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς στην εταιρεία μας, το οποίο κατείχε σημαντικά διοικητικά πόστα σε Ελληνικές και Πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες, κατά κύριο λόγο στον τομέα των Πωλήσεων και της Εκπαίδευσης.

Θεωρούμε ότι με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία του στον χώρο, θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου διανομής, στη σημαντική διεύρυνση της εμπορικής δραστηριότητας του Οργανισμού μας και εν τέλει στην υλοποίηση των παραγωγικών μας στόχων».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sofos Insurance Agency, κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ενθουσιασμένος που εντάσσομαι σε έναν οργανισμό που διαπνεόμαστε από τις ίδιες αξίες και αρχές. Είμαι σίγουρος ότι, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Sofos Insurance Agency, θα κατακτήσουμε πολλούς παραγωγικούς και ποιοτικούς στόχους».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας