Εταιρείες

ΕΑΕΕ: Υπέρμαχος των προσπαθειών της Πολιτείας για την Οδική Ασφάλεια και τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων

Με αφορμή την σύγκληση της Διυπουργικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Καρόλου Παπούλια, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) κ.Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου εκφράζει  ικανοποίηση για την ανάδειξη του σοβαρού αυτού θέματος και την ενεργοποίηση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας.

Παράλληλα, μεταφέρει την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου των ασφαλιστικών εταιρειών στην τόσο σημαντική εθνική προσπάθεια.

Η  ενημέρωση, η πρόληψη και η ανάπτυξη της παιδείας της οδικής ασφάλειας είναι άξονες στους οποίους δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών πολλές ασφαλιστικές εταιρείες μεμονωμένα αλλά και συλλογικά μέσω του φορέα της ΕΑΕΕ.

Η ΕΑΕΕ δεσμεύεται να σταθεί αρωγός στον εθνικό στόχο της μείωσης κατά 50% έως το 2020 των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.

Τέλος, η ΕΑΕΕ επιθυμεί να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην προσπάθεια αυτή εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων της μέσω του θεσμικού της ρόλου και τίθεται δημόσια στη διάθεση της πολιτείας  προς αυτή τη κατεύθυνση.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας