Διεθνή

ΕΑΕΕ: Στην Πράγα το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στο 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe, με θέμα «Closing the Gaps: Protection for all», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2022 στην Πράγα. Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς που θα συγκεντρώσει και πάλι δια ζώσης σημαντικές προσωπικότητες από τον διεθνή ασφαλιστικό κλάδο.

Το φετινό συνέδριο χωρίζεται στα εξής μέρη :

  • Κεντρική ομιλία – To θέμα θα ανακοινωθεί προσεχώς
  • Συζήτηση με θέμα: Setting the scene: what and where are the gaps?
  • Πάνελ με θέμα: Why don’t they buy? The barriers to insurance purchase
  • Συζήτηση με θέμα: Can we fix it? Actions for policymakers & the industry
  • Πάνελ για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας
  • Πάνελ για τις Γενικές ασφαλίσεις και τέλος
  • Ομιλία με θέμα: Known unknowns: the risks of the future

Μεταξύ των ομιλητών και των συντονιστών του φετινού συνεδρίου θα είναι ο κ. Don Forgeron, Πρόεδρος της Global Federation of Insurance Associations, η κα Petra Hielkema, πρόεδρος της EIOPA (European Insurance and Occupational Pensions Authority), o κ. Philippe Donnet, Group CEO Assicurazioni Generali, Italy, ο καθηγητής Karel Van Hulle, KU Leuven, Belgium και Goethe University Frankfurt, Germany, η κα Ekhosuehi Iyahen, Γενική Γραμματέας του Insurance Development Forum, η κα Susan Neely, Πρόεδρος & CEO του American Council of Life Insurers (ACLI) , η κα Monique Goyens, Γενική Διευθύντρια του BEUC (του ευρωπαϊκού Οργανισμού Καταναλωτών), κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο συνέδριο, με το κόστος αυτού και με την προθεσμία εγγραφής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.insuranceeurope.eu/events/2556/12th-international-conference

Η ΕΑΕΕ υπενθυμίζει ότι για τις εταιρείες μέλη των Ενώσεων μελών της Insurance Europe το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 300 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Žofín Palace. Οι διοργανωτές έχουν προ-κρατήσει συγκεκριμένο αριθμό δωματίων στο ξενοδοχείο Hilton Prague Old Town, το οποίο απέχει περίπου 25 λεπτά από τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου. Εφόσον οι συμμετέχοντες επιλέξουν αυτό το ξενοδοχείο, παρακαλούνται να φροντίσουν έγκαιρα για την κράτησή τους μέσω της προαναφερόμενης ιστοσελίδας του συνεδρίου στην οποία θα βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες. Επίσης, για την διευκόλυνσή τους δίνονται πληροφορίες και για αλλά ξενοδοχεία της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Στην Πράγα επιχειρεί να κλείσει το ασφαλιστικό κενό η Insurance Europe


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας