Εταιρείες

ΕΑΕΕ: Δωρεά 6 οχημάτων για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος απέναντι στην Ελληνική κοινωνία και πολιτεία, συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος, με τη δωρεά έξι οχημάτων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), αρωγός στο σημαντικό έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, προχώρησε στη δωρεά έξι (6) εξειδικευμένων οχημάτων Ford Ranger, ενισχύοντας τη διαχείριση των πυρκαγιών στη χώρα. Τα οχήματα βρίσκονται ήδη στη διάθεση των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) στην Αθήνα, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα και τη Λαμία.

ΕΑΕΕ: Δωρεά 6 οχημάτων για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος

Η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, της Γενικής Διευθύντριας της ΕΑΕΕ, κας Ελίνας Παπασπυροπούλου, και του Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής Υποστράτηγου Π.Σ. Παναγιώτη Νιάφα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των οχημάτων, ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, σημείωσε: «Με βασικές αξίες την προστασία και τη φροντίδα του ανθρώπου, η ΕΑΕΕ και ο ασφαλιστικός κλάδος αναγνωρίζουν την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στο κοινωνικό σύνολο και συνδράμουν ώστε να ενδυναμωθεί περαιτέρω επιχειρησιακά το δύσκολο έργο που επιτελεί. Η δωρεάν διάθεση έξι εξειδικευμένων οχημάτων Ford Ranger αποτελεί μία έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των καταστροφών που απειλούν τη χώρα».

Συνεχίζοντας, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, Υποστράτηγος Π.Σ., κ. Παναγιώτης Νιάφας, αφού ευχαρίστησε την ΕΑΕΕ για τη δωρεά των οχημάτων, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κύριο Σαρρηγεωργίου και δήλωσε, μεταξύ άλλων: «…ως Πυροσβεστικό Σώμα χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για τη δωρεά έξι πυροσβεστικών οχημάτων για τις ανάγκες των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων, η οποία θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου, αποτελώντας ταυτόχρονα παράδειγμα αλληλεγγύης προς μίμηση, φανερώνει δε την εκτίμησή σας για την Πυροσβεστική Οικογένεια. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αξιέπαινη πράξη σας και ελπίζουμε να σας έχουμε συνοδοιπόρους στο δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας της χώρας μας».

Η τελετή παράδοσης των πυροσβεστικών οχημάτων πραγματοποιήθηκε παρουσία στελεχών τόσο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος όσο και του Πυροσβεστικού Σώματος.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας