Ε.Ι.Α.Σ.: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουλίου 2022

371

Επίκαιρου ενδιαφέροντος θεματικά αντικείμενα, που ισχυροποιούν ακόμη πιο πολύ την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της αγοράς, διοικητικών στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουλίου 2022 του Ε.Ι.Α.Σ.

Αναλυτικά, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ινστιτούτου αναπτύσσεται κατά τον μήνα Ιούλιο, ως εξής:

Τρίτη και Πέμπτη, 5 και 7 Ιουλίου 2022, 16:00 – 19:20

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο υλοποιείται σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών του.

Έναρξη: Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022

Ειδικώς, τα εν λόγω Προγράμματα υλοποιούνται σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning και παραμένουν «ανοικτά» επί τέσσερις (4) εβδομάδες, προς τον σκοπό της εμπρόθεσμης ολοκλήρωσής τους.

Τρίτη και Πέμπτη, 12 και 14 Ιουλίου 2022, 16:00 – 19:20

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο υλοποιείται σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών του.

Σημειώνεται ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών επιλέγει πάντοτε τα θεματικά αντικείμενα του Εκπαιδευτικού του Προγράμματος, επί τη βάσει των κριτηρίων της επικαιρότητάς τους, των μαθησιακών ενδιαφερόντων του εκπαιδευτικού του κοινού, των εξελίξεων στην ασφαλιστική αγορά μας, εγχώρια και διεθνή, και των αναγκών που θέτουν υπόψη του οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και οι συλλογικοί τους φορείς. Ταυτοχρόνως, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ινστιτούτου ανταποκρίνεται θετικά στα ενδιαφέροντα «όμορων» αγορών, όπως ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, της τραπεζικής αγοράς και της αγοράς παροχής υπηρεσιών υγείας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ συμπερίληψη στον πυρήνα εταιρικής κουλτούρας της Generali
Επόμενο άρθροΠολιτισμός & Ποιότητα: δύσκολο αλλά χρήσιμο project για την ασφάλιση