Διαμεσολαβούντες

Ε.Ε.Α. – «Θάλπος-Ψυχική Υγεία»: Σήμερα τα εγκαίνια του 1ου Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων

Ε.Ε.Α. – «Θάλπος-Ψυχική Υγεία»: Σήμερα τα εγκαίνια του 1ου Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) μαζί με τον Φορέα «Θάλπος-Ψυχική Υγεία» εγκαινιάζουν το πρώτο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοί τους και τα μέλη των οικογενειών τους.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η σημαντική αυτή πρωτοβουλία είχε ανακοινωθεί στις 25/1/2023, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, στο πλαίσιο συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α., και λίγους μόλις μήνες μετά γίνεται πράξη.

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 17/7/2023 στις 19:30, στο Μοναστηράκι (οδός Βύσσης 23), παρουσία υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων της επιχειρηματικότητας αλλά και της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. και του «Θάλπος».

Με την παρουσία τους αναμένεται να τιμήσουν την εκδήλωση ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Υγείας, αρμόδιος για την Ψυχική Υγεία, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας