Εταιρείες

Δύναμις Ασφαλιστική: Νέα Motor Technical Manager η κα Μαρία Ντούνη

Η κα Μαρία Ντούνη αναλαμβάνει καθήκοντα Motor Technical Manager στη Δύναμις Ασφαλιστική.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η οικογένεια της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική καλωσορίζει στο δυναμικό της, την κα Μαρία Ντούνη, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Motor Technical Manager.

Η κα Ντούνη ως απόφοιτη του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και χάριν της πολυετούς εμπειρίας της ως Προϊσταμένη Κλάδου Εκδόσεων Αυτοκινήτων φέρνει μαζί της πλούσια εμπειρία στον ασφαλιστικό τομέα και εξαιρετικές γνώσεις στον κλάδο των οχημάτων.

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΔΥΝΑΜΙΣ, κ. Στέλιος Βαλσαμίδης, καλωσόρισε την κα Ντούνη και δήλωσε: «Καλωσορίζουμε θερμά την κα Ντούνη στη ΔΥΝΑΜΙΣ. Η πολύτιμη εμπειρία και οι γνώσεις της στον κλάδο των ασφαλίσεων και των οχημάτων αποτελούν μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία της θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία της εταιρείας μας στον τομέα των αυτοκινήτων».

Η ίδια η κα Ντούνη σχολίασε από πλευρά της: «Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων μου, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την ένταξη μου στην οικογένεια της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής. Η μακροχρόνια δραστηριότητα και τεχνογνωσία της εταιρείας σε ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό σε ένα φιλικό και ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον εξασφαλίζει σε πελάτες και συνεργάτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένη αξιοπιστία στο σύνολο των διαδικασιών. Θα ήθελα να εκφράσω με βεβαιότητα ότι η Συνέπεια, η Εμπιστοσύνη και το Ήθος που χαρακτηρίζουν την εταιρεία σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία που έχω αποκομίσει έως και σήμερα στον κλάδο αυτοκινήτου, θα μας οδηγήσουν στην ποιοτική ανάπτυξη εργασιών μέσω καινοτόμων ιδεών με Σεβασμό στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της εποχής».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας