Εταιρείες

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Νέα Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου Συνεργατών η κα Ελένη Μποντιώτη

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την κα Ελένη Μποντιώτη, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Ανάπτυξης Δικτύου Συνεργατών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η κα Μποντιώτη έχει εκτενή, πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ασφαλίσεων και της ανάπτυξης δικτύου συνεργατών. Φέρνοντας μαζί της τον πλούτο των γνώσεων της και την αφοσίωσή της, θα συμβάλλει στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΙΣ, κ. Κίμων – Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά  καλωσορίζω την κα Μποντιώτη στην οικογένεια της ΔΥΝΑΜΙΣ. Η πολύτιμη εμπειρία και η ενεργητική συμμετοχή της θα συνεισφέρουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του δικτύου μας».

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Μανώλης Φουντουλάκης, πρόσθεσε: «Καλωσορίζω την κα Μποντιώτη στην Ομάδα Πωλήσεων της Εταιρείας μας. Με τις γνώσεις της, την εξωστρέφεια του χαρακτήρα της και τους ισχυρούς δεσμούς της στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, είμαι σίγουρος  ότι θα συμβάλει στη επίτευξη των Παραγωγικών και Ποιοτικών στόχων της Εταιρείας μας. Αγαπητή Λένα Καλή Δύναμη – Καλή Επιτυχία!».

Η ίδια η κα Μποντιώτη σχολίασε για τη νέα της θέση, δηλώνοντας: «Είμαι πραγματικά χαρούμενη και ειλικρινά ευγνώμων, που εντάχθηκα στον οργανισμό της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής. Μια εταιρεία με απόλυτη προσήλωση στον συνεργάτη, με πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων για τις ασφαλιστικές ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Είμαι απόλυτα βέβαιη και ενθουσιασμένη για την πρόκληση στην νέα μου επαγγελματική επιλογή. Το οικογενειακό κλίμα, η ομαδικότητα και ο δυναμισμός των ανθρώπων της εταιρίας συμβάλουν στην ποιοτική και παραγωγική ανάπτυξη για την οποία καλούμαι να αγωνιστώ με γνώμονα τις αξίες που για πολλά χρόνια υπηρετώ στην ασφαλιστική αγορά».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας