Εταιρείες

Δωρεάν στους συνεργάτες το Ατλαντική Φιλική Πληρωμή

Ένα μηχανογραφικό πρόγραμμα, το Ατλαντική Φιλική Πληρωμή, εγκαινίασε η Ατλαντική Ένωση. Με το σύστημα αυτό θα μπορούν οι ασφαλισμένοι της Ατλαντικής Ένωσης να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική κάρτα, μέσω τερματικών ανάγνωσης καρτών POS, στα γραφεία των συνεργατών της εταιρείας.

«Πάντα η πολιτική μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον πελάτη και στον συνεργάτη μας. Γι’ αυτόν τον λόγο όταν είδαμε το πρόβλημα ανάληψης μετρητών λόγω των  capitalcontrols, θελήσαμε να βρούμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε τον πελάτη και τον συνεργάτη», επισημαίνει στη σχετική εγκύκλιο που απέστειλε, στις 26 Αυγούστου,  στους συνεργάτες της Ατλαντικής Ένωσης, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ Ιωάννης Λαπατάς.

Το σύστημα Ατλαντική Φιλική Πληρωμή θα ενημερώνεται με τη χρέωση σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε, μέσω της εφαρμογής Atlanet 2, να μπορεί να γίνεται η εξόφληση του συμβολαίου που αντιστοιχεί με τον ίδιο περίπου τρόπο που λειτουργεί και με την καταβολή μετρητών.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, το κόστος των μηχανημάτων αυτών αναλαμβάνει η εταιρεία εξ ολοκλήρου, καθώς και το κόστος χρήσης τους. Στην ίδια εγκύκλιο σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί και φορητό μηχάνημα, ώστε να το έχει μαζί του ο εισπράκτορας. Τη συσκευή αυτή, επίσης, τη διαθέτει δωρεάν η εταιρεία, όμως, το κόστος σύνδεσης με κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας την επιβαρύνεται ο συνεργάτης. Το κόστος ανέρχεται σε περίπου €15 ευρώ μηνιαίως.

Το σύστημα άρχισε ήδη να λειτουργεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, καθώς και στα υποκαταστήματά της, με μεγάλη επιτυχία.

Όποιος από τους συνεργάτες της Ατλαντικής Ένωσης επιθυμεί να το τοποθετήσει στο γραφείο του εντελώς δωρεάν μπορεί να καλέσει τον κ. Π. Παύλου στο 210 74 54 228.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας