Δωρεάν Checkup για τους κατόχους ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου

339

Η ERGO προσφέρει Δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο (ERGO Checkup) στα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα της “EUROMEDICA”, σε όλους όσους αγοράσουν ασφαλιστήριο αυτοκινήτου της ERGO στο χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/10/2015.

Η προσφορά αφορά τους ασφαλισμένους (φυσικά πρόσωπα) της ERGO με ασφαλιστήρια αυτοκινήτων, νέων και ανανεωτηρίων και τα οχήματα όλων των χρήσεων, περιλαμβανομένων και των δικύκλων άνω των 50cc, ισχύει για όλη τη διάρκεια του κάθε ασφαλιστηρίου και κλιμακώνεται ανάλογα με τη διάρκειά του.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η ERGO, με την ενέργειά της αυτή, επέλεξε να στηρίξει αλλά και να επιβραβεύσει όλους όσους την εμπιστεύονται και την επιλέγουν για την ασφάλισή τους, προσφέροντάς τους, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μια σημαντική και συμβολική παροχή που σχετίζεται με την πρόληψη της υγείας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά και τον κοινωνικό της προσανατολισμό. Περισσότερες πληροφορίες για το ERGO Checkup είναι διαθέσιμες στην εταιρική ιστοσελίδα της ERGO (www.ergohellas.gr).

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κ. Στάθης Τσαούσης, δήλωσε σχετικά: «Κύριο και σταθερό μέλημά μας αποτελεί η διαρκής φροντίδα των ασφαλισμένων μας και η συνεχής υποστήριξη του έργου των συνεργατών μας. Αυτό υπαγορεύει ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός της εταιρίας μας και το οφείλουμε σ’ αυτούς που στηρίζουν διαχρονικά τις προσπάθειές μας, αλλά και σ’ αυτούς που μας εμπιστεύονται για την ασφάλιση της περιουσίας τους, της ευθύνης τους προς τρίτους και της υγείας τους».

Προηγούμενο άρθροΗ Generali εξαγοράζει κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στην ασφάλιση αυτοκινήτου
Επόμενο άρθροΗ Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει το έργο του Λιμενικού Σώματος