Η Διοίκηση της ERGO σε ανοιχτή επικοινωνία με το δίκτυο Συνεργατών της

1562
ERGO synantiseis synergates
Από αριστερά, οι κ.κ. Στ. Στεφανίδης, Ι. Χατζηιωσήφ, Θ. Κοκκάλας, Δ. Χατζηπαναγιώτου και Ευ. Τσαούσης.

Με στόχο τη σταθερή επικοινωνία με τους Συνεργάτες της, η Διοίκηση των εταιρειών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα πραγματοποίησε εννέα συναντήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καβάλα και Πάτρα. Η ενημέρωση των Συνεργατών των δικτύων της, μέσω ενός ανοιχτού διαλόγου, εντάσσεται στην πολιτική της Διοίκησης για την αποτελεσματική διαχείριση των θεμάτων που τους απασχολούν.

Ο CEO των εταιρειών, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης, ο Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, κ. Στέφανος Στεφανίδης, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, είχαν μια ουσιαστική ανοικτή συζήτηση με τους Συνεργάτες πάνω σε σημαντικά ζητήματα που εκείνοι εντοπίζουν κατά τη συνεργασία τους, άκουσαν τις προτάσεις τους και αντάλλαξαν απόψεις σε επίκαιρα θέματα της αγοράς.

Όπως σημείωσε απευθυνόμενος προς τους Συνεργάτες, ο CEO των εταιρειών, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, κύριο μέλημα της διοίκησης είναι να εκλείψει η εσωστρέφεια και το διοικητικό προσωπικό και τα δίκτυα των Συνεργατών όλων των εταιρειών της ERGO στην Ελλάδα να αποτελέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το δυναμικό της νέας ασφαλιστικής εταιρείας, η οποία είναι ικανή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Ασφαλισμένων, των Συνεργατών, των Μετόχων και του Προσωπικού της.

«Το πρώτο μεγάλο και πολύπλοκο εγχείρημα για τον σκοπό αυτό, η μετακόμιση της ERGO και η συστέγαση στα κτήρια της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, υλοποιήθηκε με επιτυχία. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον προγραμματισμό μας με στόχο την πλήρη λειτουργική και νομική συνένωσή μας».

Ο Γενικός Διευθυντής των εταιρειών, κ. Δ. Χατζηπαναγιώτου, αφού ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την ενεργή και ουσιαστική τους συμβολή κατά το τρέχον διάστημα της συνένωσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στις ήδη αποφασισμένες και άμεσα υλοποιήσιμες ενέργειες των εταιρειών, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Συνεργάτες και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησής τους.

Ο κ. Χατζηπαναγιώτου ολοκλήρωσε την παρουσίασή του, επισημαίνοντας ότι το δίκτυο ανεξάρτητων Συνεργατών καθώς και το εταιρικό της δίκτυο, αποτέλεσαν έναν από τους βασικούς λόγους της στρατηγικής επιλογής της ERGO για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, καθώς διατήρησαν εν μέσω κρίσης ισχυρά δίκτυα πωλήσεων των εταιρικών προϊόντων.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης, συντονίζοντας τις συναντήσεις είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, την εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους, αλλά και την ουσιώδη συμβολή τους στην ανάδειξη συγκεκριμένων ουσιαστικών ιδεών, τονίζοντας ότι «οι προτάσεις σας αποτελούν για εμάς οδηγό βελτίωσης και διαρκούς αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των διαδικασιών και υπηρεσιών μας».

Όπως επισημαίνεται και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Όμιλος ERGO στην Ελλάδα, «οι συναντήσεις αυτές αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ότι παρά τη σημαντική αύξηση του μεγέθους της εταιρείας, η Διοίκησή της επιθυμεί να διατηρεί το ανθρώπινο πρόσωπό της, την ειλικρινή και άμεση επικοινωνία με το δίκτυο των Συνεργατών της. Η έννοια της εγγύτητας αποτελεί πρωταρχική αξία της ERGO και η εφαρμογή της στην πράξη αποτελεί δέσμευση της εταιρείας και απόδειξη ότι “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω”».

Προηγούμενο άρθροΟμαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα από την Eurolife ERB
Επόμενο άρθροΗ Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει νεοεισαχθέντες φοιτητές