Εταιρείες

Διαδικτυακά η Γενική Συνέλευση του ΣΥΑΕ στις 3 Νοεμβρίου

Στην τρίτη και τελευταία τα­κτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων στις 3 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 μ.μ., με θέματα:  

  • Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΔΣ του ΣΥΑΕ αναφέρει σχετικά: «Η Γενική Συνέλευση, η έγκριση του  Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού καθώς και η εκλογή Εφορευτικής επιτροπής θα πραγματοποιηθεί, λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, διαδικτυακά με ηλεκτρονικά μέσα.

Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και θα μπορούν να συμμετέχουν και συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου που βρίσκονται εκτός Αττικής.

Στη Συνέλευση αυτή θα ενημερωθείτε για τη δράση του Συλλόγου κατά την διάρκεια των 4 τελευταίων ετών και θα εκλεγεί η Εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στο κλαδικό Σωματείο (ΣΥΑΕ) καθώς και αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία μας (ΟΑΣΕ) και στα Εργατικά Κέντρα που συμμετέχουμε.

Το επόμενο διάστημα θα επικοινωνήσουμε με τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του ΣΥΑΕ προκειμένου να επικαιροποιήσουμε τα στοιχειά τους (email, τηλέφωνα κα) για να μπορούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση. Αναφορικά με τα στοιχεία προς απολογισμό και τον τρόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, θα αποσταλεί νέα ανακοίνωση.

 Όσα μέλη έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον σύλλογο παρακαλούμε να τις τακτοποιήσουν μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2021 προκειμένου να μπορούν και αυτοί να συμμετάσχουν. Για οπουδήποτε θέμα σχετικά με τις εισφορές μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Παρασκευή Προβίδα στο τηλέφωνο του ΣΥΑΕ 210 3616572 από τις 09:30 έως τις 15:30 ή να στείλετε email στο: [email protected].

Διαπιστώνοντας ότι βρισκόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με νέα προβλήματα – γενικότερα των εργαζομένων και ειδικότερα του κλάδου μας – θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι αναγκαία η προσπάθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ για αναδιοργάνωση και μαζικοποίηση του Σωματείου .

Πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να εγγραφούν στον ΣΥΑΕ και να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες του Συλλόγου», καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας