Εταιρείες

Designia Insurance Brokers: Βραβεύτηκε από την ERGO Ασφαλιστική

Η Designia Insurance Brokers βραβεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από την ERGO Ασφαλιστική ως VIP συνεργάτης για την επίτευξη των ποιοτικών και παραγωγικών στόχων της, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης που διοργάνωσε η ERGO.

Η βράβευση της εταιρείας από μια κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία της χώρας, μέλους ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη, επιβεβαιώνει, όπως αναφέρεται σχετικά στο δελτίο Τύπου, ότι η Designia Insurance Brokers αφουγκράζεται τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και μέσα από την πολυετή εμπειρία και την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει, απαντά με καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν πραγματική αξία στους συνεργάτες και πελάτες της. Mε σκοπό να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να σχεδιάζει, να προτείνει και να υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις τόσο για τους συνεργάτες της, όσο και για τους πελάτες της και με βασικό κριτήριο τους στόχους και τις ανάγκες τους, η Designia Insurance Brokers συνεργάζεται με πάνω από 40 ελληνικές ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και με κορυφαίους ασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού. Επίσης, διαθέτει επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, με προσανατολισμό σε ασφαλίσεις ζωής, υγείας και γενικές ασφαλίσεις, εξυπηρετώντας τους στρατηγικούς στόχους και τις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της.

Designia Insurance Brokers: Βραβεύτηκε από την ERGO Ασφαλιστική
Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος Designia Insurance Brokers

H κα Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, δήλωσε σχετικά «Στόχος μας είναι να απαντάμε αποτελεσματικά στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και να είμαστε δίπλα σε συνεργάτες και πελάτες, δημιουργώντας σταθερούς δεσμούς αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει τα αποτελέσματα της εταιρείας για το 2020, ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό έτος» και πρόσθεσε ότι «στη Designia Insurance Brokers θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε ευέλικτες ασφαλιστικές λύσεις που εξυπηρετούν κάθε στόχο και κίνηση συνεργατών και πελατών, με την ίδια συνέπεια και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει. Εκ μέρους όλης της ομάδας της Designia Insurance Brokers ευχαριστούμε θερμά την ERGO Ασφαλιστική για τη βράβευση αυτή».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας