Εταιρείες

Designia Insurance Agents: Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για το δίκτυο συνεργατών της

Η Designia Insurance Agents, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στη δημιουργία εξατομικευμένων ασφαλιστικών λύσεων, έχει σχεδιάσει ένα ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για το δίκτυο των συνεργατών της.

Το πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο, ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, προσφέροντας την ασφάλεια που χρειάζονται ότι η υγεία τους είναι προστατευμένη. Με αυτή τη σημαντική και όχι τόσο δεδομένη στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης παροχή, η Designia Insurance Agents έχει στόχο να επιστέψει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι συνεργάτες της, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αφουγκράζεται τις σύγχρονες απαιτήσεις τους και βρίσκεται αξιόπιστα δίπλα τους.

Η Designia Insurance Agents κατανοεί το απαιτητικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται το δίκτυο των συνεργατών της και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και γι’ αυτόν τον λόγο αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που επιβραβεύουν το δύσκολο έργο τους. Με τη διάθεση ομαδικού προγράμματος υγείας, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, να ενδυναμώνει τους συνεργάτες της. Τοποθετώντας τους ανθρώπους στο κέντρο των δραστηριοτήτων της, επενδύει στη δημιουργία ισχυρών δεσμών και συνεχίζει να χτίζει μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας