Εταιρείες

Δ/νων & Εργαζόμενοι Εθνικής Ασφαλιστικής: Ίσος προς ίσους

Ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς χαιρετίζει την εκπεφρασμένη διάθεση συνεργασίας του στελεχιακού προσωπικού, προκειμένου μέσα από συνθήκες εργασιακής ειρήνης, η Εθνική Ασφαλιστική να επιτύχει τον διττό στόχο της ατομικής ευημερίας και της εταιρικής ανάπτυξης.

Είναι μια σπάνια καλή στιγμή, ακόμη και για τη… συνδικαλιστική πραγματικότητα!

Δ.Ρ.

Σε σημερινό (14 Απριλίου) μήνυμά του, ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρει:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την ΕΣΣΕ, την ψηφοφορία των εργαζομένων και την αποδοχή της πρότασης της Διοίκησης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, κατά το μέρος που αναλογεί στον καθένα, για τη συμβολή σας στη θετική εξέλιξη και τη διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης στην Εταιρεία μας.

Οφείλω να ευχαριστήσω την ομάδα διαπραγμάτευσης, δηλ. τον κ. Καραγρηγορίου, τον κ. Λαδά, τον κ. Λιάκο και τον κ. Μπίσταρο, για τη θετική τους συμβολή.

Οφείλω εξίσου να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την εποικοδομητική συζήτηση είτε συμφώνησαν με την πρόταση της Διοίκησης είτε διαφώνησαν. Οφείλω όμως και να ξεχωρίσω και τις φωνές στο Δ.Σ. του Συλλόγου που βοήθησαν με ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα να γίνει η ΕΣΣΕ πραγματικότητα.

Έχω τη βεβαιότητα ότι οι μέρες μπροστά μας θα είναι πολύ καλύτερες για όλους μας, για την ατομική ευημερία αλλά και την εταιρική ανάπτυξη.

Η Αγορά μας βρίσκεται ήδη σε τροχιά δομικών αλλαγών και μετασχηματισμού. Είναι πράξη ευθύνης να αλλάξουμε και εμείς. Η αλλαγή μετοχικής ιδιοκτησίας σηματοδοτεί όχι μόνο τις νέες σελίδες στην ιστορία μας, αλλά και εκείνες τις κρίσιμες, για την ηγετική μας θέση, στρατηγικές επιλογές που θα δώσουν την ώθηση που χρειαζόμασταν, ώστε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας, των αξιών και της ευθύνης μας απέναντι στους ασφαλισμένους, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους μας.

Με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να συνεχίσουμε να έχουμε μία διαρκή και γόνιμη συνεργασία για τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό, κατά το επόμενο διάστημα. Υπάρχει χώρος για κάθε καλόπιστη πρόταση που προάγει την εταιρεία και την εργασία μας σε αυτήν, που λύνει υπαρκτά προβλήματα.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να δούμε όλοι τη μεγάλη εικόνα, να ξεπεράσουμε –δεν είναι εύκολο, το γνωρίζω– τους εαυτούς μας, την κουλτούρα της άσκοπης διαμάχης. Θα ήθελα να δηλώσετε όλοι παρών στη συστράτευση αυτή.

Σύντομα θα σας σταλεί πρόσκληση για μια συνάντηση, όπου θα σας τεθούν υπόψη τα αρχικά στρατηγικά σχέδια της Διοίκησης.

Σταύρος Κωνσταντάς
Διευθύνων Σύμβουλος»

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακά αποτελέσματα για την Εθνική Ασφαλιστική και το 2021


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας