Εταιρείες

CNP Ζωής: «Επενδύσεις σε περίοδο κρίσης»

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2022, η CNP ΖΩΗΣ συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Επενδύσεις σε περίοδο κρίσης», που πραγματοποίησε η εταιρεία Freedom, στην αίθουσα διαλέξεων των κεντρικών της γραφείων, στη Βούλα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης συνεργατών και πελατών της Freedom, εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με πολυετή πείρα και ανερχόμενη πορεία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, τη CNP ΖΩΗΣ εκπροσώπησε το τμήμα πωλήσεων, με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Καρέλλα, Διευθυντή Πωλήσεων. Στην παρουσίασή του, ο κ. Καρέλλας ανέλυσε στους συμμετέχοντες τον τρόπο που η αποταμίευση, όταν συνδυάζεται με μακροπρόθεσμη επένδυση σε επιλεγμένες κινητές αξίες, αποτελεί, σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διανύουμε, μία αποτελεσματική λύση για μελλοντική δεύτερη σύνταξη ή ένα συσσωρευμένο κεφάλαιο.  

Σε μία έντονα πληθωριστική εποχή, όπου το διαθέσιμο εισόδημα και η αποταμίευση πλήττονται και το συνταξιοδοτικό παραμένει δύσκολη εξίσωση προς επίλυση, ο τρίτος πυλώνας και, πιο συγκεκριμένα, η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να καλύψει το κενό που προκύπτει, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και σιγουριά μέσα από τα προγράμματα περιοδικών και έκτακτων καταβολών τύπου Unit Linked.

Το αποταμιευτικό πρόγραμμα «Bonjour Future Planning» της CNP ΖΩΗΣ επενδύει σε αμοιβαία κεφάλαια στις αναπτυγμένες οικονομίες του πλανήτη και, σε συνδυασμό με τη διασπορά κινδύνου που αυτά έχουν, συμβάλλει στην κάλυψη μέρους ή και ολόκληρης της αναπλήρωσης που χρειάζεται η κρατική σύνταξη.

CNP Ζωής: «Επενδύσεις σε περίοδο κρίσης»

Πρωτοβουλίες όπως η προαναφερόμενη, προβάλλουν το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα να επαναπροσδιοριστούν και να ξεκαθαρίσουν οικονομικοί όροι και επενδυτικές έννοιες. Έτσι, η δουλειά του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή γίνεται πιο εύκολη στην περιγραφή αποταμιευτικών προγραμμάτων και πιο αποδοτική στην προσέγγιση νέων πελατών.

Η CNP ΖΩΗΣ είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS στην Ελλάδα. Η CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS LTD είναι μέλος του γαλλικού πολυεθνικού Ομίλου CNP ASSURANCES, με πάνω από 170 χρόνια ιστορική παρουσία, περισσότερους  από 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους και παρουσία σε 19 χώρες.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας