Εταιρείες

CNP ΖΩΗΣ: Ασφάλεια και Σιγουριά για κάθε γυναίκα!

Η παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται την Παρασκευή 8 Μαρτίου και η CNP ΖΩΗΣ, στο πλαίσιο αυτό, μετατρέπει την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο, σε ασφάλεια και σιγουριά για κάθε γυναίκα. Έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς καθημερινούς της ρόλους και να επικεντρωθεί στην πραγματοποίηση των ονείρων και την επίτευξη των στόχων της.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η CNP ΖΩΗΣ, μέσα από την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση, αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της γυναικείας υπόστασης στην κοινωνία. Επενδύει στην προστασία και την ευημερία των γυναικών, παρέχοντας προσαρμοσμένες και στοχευμένες ασφαλιστικές επιλογές.

Στην κατεύθυνση αυτήν, η CNP ΖΩΗΣ προσφέρει το ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care, με έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα από την ημέρα της γυναίκας (8/3/2024) και για το υπόλοιπο του μήνα (μέχρι 31/3/2024), σε μία έμπρακτη προσπάθεια υποστήριξης κάθε γυναίκας.

Ας είναι αυτή η ημέρα σύμβολο, σεβασμού και ισότητας δικαιωμάτων, η έμπνευση για έναν κόσμο καλύτερο για όλους, μαζί με όλους.

H CNP ΖΩΗΣ είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 32 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bonjour Woman’s Care μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (www.cnpzois.com) ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία (τηλ. 210 3279420 – email: [email protected]) ή με έναν από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας