Διαμεσολαβούντες

CA Insurance Agents: Η νέα εταιρεία Διαμεσολάβησης της Κανελλόπουλος Αδαμαντιάδης Α.Ε. Συμμετοχών

Η Κανελλόπουλος Αδαμαντιάδης Α.Ε. Συμμετοχών αποφάσισε να ενισχύσει δυναμικά την ασφαλιστική – διαμεσολαβητική δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά, με ένα νέο εταιρικό σχήμα, τη CA Insurance Agents.

Πιο αναλυτικά, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει:

Η CANELLOPOULOS ADAMANTIADIS Holdings S.A., κύριος μέτοχος των εταιρειών GLOBALNET Πράκτορες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων και GLOBALNET Μεσίτες Ασφαλίσεων, με παρουσία 90 περίπου χρόνων στην ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά και με εξίσου επιτυχείς επενδυτικές πρωτοβουλίες σε άλλους τομείς της οικονομίας (www.ca-holdings.gr), αποφάσισε να ενισχύσει δυναμικά την ασφαλιστική – διαμεσολαβητική δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά.

Έτσι, η GLOBALNET Πράκτορες Ασφαλίσεων Ε.Π.Ε. θα ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του 2022 τον κύκλο της και την εξυπηρέτηση του συνολικού χαρτοφυλακίου της αναλαμβάνει το νέο εταιρικό σχήμα CA Insurance Agents, θυγατρική της CANELLOPOULOS ADAMANTIADIS Holdings S.A., η οποία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές και αξιόπιστες υπηρεσίες της.

Ήδη η μετεγκατάσταση του διάδοχου σχήματος στα νέα γραφεία του, στη Λεωφ. Κηφισίας 4, Τ.Κ. 15125, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, επιβεβαιώνει τη νέα στρατηγική κατεύθυνση της CA Insurance Agents, η δε ομάδα των έμπειρων στελεχών της, με επικεφαλής τον Γιάννη Πετρίδη, παραμένει αμετάβλητη, εξασφαλίζοντας σταθερά τις υψηλότερες δυνατές υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης των εταιρικών και ατομικών ασφαλιστικών κινδύνων.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας