Διαμεσολαβούντες

Brokers Union: Νέος Σύμβουλος Διοίκησης & Πωλήσεων ο κ. Δημήτρης Διβανής

Η Brokers Union AE, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης και τη διαρκή της εξέλιξη, εντάσσει στη Διοικητική της ομάδα τον κύριο Δημήτριο Διβανή, ως Σύμβουλο Διοίκησης & Πωλήσεων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο κ. Διβανής Δημήτρης, στην σαραντακονταετή και πλέον δραστηριοποίηση στην Ασφαλιστική αγορά, έχει διατελέσει Διευθυντικό στέλεχος σε πολλές επιτελικές και οργανωτικές θέσεις στην Ασφαλιστική Εταιρεία Groupama, όπως Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων Ελευθέρου Δικτύου τα προηγούμενα 15 χρόνια, Διευθυντής Τομέα Ανάληψης Κινδύνων Περιουσίας για περισσότερα από 10 χρόνια κ.α.

Η Διοίκηση της Brokers Union τον καλωσορίζει, του εύχεται Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και αναφέρει: «Με την εμπειρία του και την γνώση του, πιστεύουμε ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην εφαρμογή του business plan που έχουμε θέσει στην Brokers Union, και ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την ήδη υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στο Δίκτυο των συνεργατών μας».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας