Οι Ειδήσεις

Blue Aigaion: Eκδήλωση Ποσειδώνια 2024

Τη Δευτέρα 10/06/2024, η Blue Aigaion πραγματοποίησε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (Yacht Club) στο Μικρολίμανο του Πειραιά, σε έναν χώρο με μεγάλη ιστορία στον χώρο της Ιστιοπλοΐας, εκδήλωση με την ευκαιρία λήξεως της διεθνούς εορτής της ναυτιλίας Ποσειδώνια 2024, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος συνεργατών, πελατών, εκπροσώπων του ναυτιλιακού κλάδου και ο κλαδικός τύπος.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Διοίκηση της εταιρείας τον κ. Νικόλαο Βελλιάδη, την κα Dominique Velliades και τον κ. Στέφανο Βελλιάδη, αλλά και να ενημερωθούν από το έμπειρο προσωπικό της Blue Aigaion σχετικά με τις πολυετείς και εδραιωμένες συνεργασίες που διατηρεί η εταιρεία, τόσο στην Ελληνική όσο και στη ξένη αγορά, καθώς και για τη μεγάλη γκάμα των ασφαλιστικών προϊόντων που προσφέρει.

Η Blue Aigaion έχει εδραιώσει την παρουσία της στον χώρο, κατορθώνοντας να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες Μεσιτικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, ικανοποιώντας τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της με τα ανταγωνιστικότερα προγράμματα.

«Η Blue Aigaion ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους για την προσέλευση και τη θερμή τους υποστήριξη», επισημαίνεται καταληκτικά.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας