Διαμεσολαβούντες

BIPAR: Τιμητική εκδήλωση για τον Ασφαλιστικό Πράκτορα

Η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων BIPAR (Insurance Agents’ Committee) διοργανώνει εορταστική εκδήλωση, για να τιμήσει το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Πράκτορα. Με αφορμή το γεγονός αυτό, το Δ.Σ. της ΕΑΔΕ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

Η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων BIPAR (Insurance Agents’ Committee) διοργανώνει το απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου 2023, και πριν την έναρξη των εργασιών της εξάμηνης Γενικής Συνέλευσης, εορταστική εκδήλωση στην Αίθουσα A. Spinelli του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για να τιμήσει το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Πράκτορα, που αντιπροσωπεύεται στους κόλπους της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας από 47 Ενώσεις, 30 κρατών μελών της.

Η εκδήλωση αυτή έχει σκοπό να αναδείξει την ιδιαίτερη αξία που έχει το επάγγελμα στην κοινωνία, τη μοναδική σχέση του ασφαλιστή με τον πελάτη του, τη συμβολή του στην εθνική οικονομία και τη συμμετοχή του στην ασφαλιστική κάλυψη νέων αναδυόμενων κινδύνων και αναγκών.

Στην εκδήλωση από πλευράς μας, έχουμε προσκαλέσει να λάβουν μέρος οι Ευρωβουλευτές που μετέχουν στις αρμόδιες Επιτροπές, κ.κ Κων. Αρβανίτης, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Στέλιος Κούλογλου, Γεώργιος Κύρτσος και Δημήτριος Παπαδημούλης.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση θα συνδέονται με την ασφαλιστική κάλυψη κινδύνων που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, στις συνταξιοδοτικές ανάγκες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις αλλαγές της Solvency II Directive και στην Distance Marketing of Consumer Financial Services Directive (DMFSD), που βρίσκεται ήδη στο στάδιο της τελικής μελέτης.

Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εργασίες και θα ενημερώσουμε τους Συναδέλφους μας.

Το Δ.Σ. της ΕΑΔΕ


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας