Εταιρείες

Ατλαντική Ένωση: Νέα προϊόντα ομαδικών ασφαλίσεων

Η συνεχής ανοδική πορεία της Ατλαντικής Ένωσης στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων συνεχίσθηκε και το 2021, καταγράφοντας ένα πολύ θετικό απολογισμό, με αύξηση παραγωγής που ξεπέρασε το 5%. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στις ομαδικές ασφαλίσεις με νέα ευέλικτα και προσιτά προγράμματα ασφάλισης, που απευθύνονται σε όλο και πιο πολλούς τομείς της αγοράς.

Ενδεικτικά, η Ατλαντική Ένωση, εκτός από τις tailor made λύσεις που καλύπτουν άριστα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, παρέχει προς τους συνεργάτες της, μια ευρύτατη γκάμα προτιμολογημένων προγραμμάτων, που απευθύνονται ειδικά σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Αθλητικές Ακαδημίες, Εκπαιδευτήρια, Κατασκηνώσεις κ.ά.

Στο σημείο αυτό, παρατίθεται ο σχετικός κατάλογος των ανανεωμένων και βελτιωμένων προτιμολογημένων προϊόντων της Ατλαντικής Ένωσης, τα οποία ήδη έχουν αναρτηθεί στο portal των συνεργατών, το ΑTLAWEB.

  • BUSINESS PROTECTION 2022. NEO Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει ασθένειες και ατυχήματα.
  • GROUP VALUE. NEO Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει ασθένειες και ατυχήματα, ιδανικό για συνδυαστική χρήση με ατομικά υγείας με υψηλή απαλλαγή.
  • GROUP PRIMARY CARE. ΝΕΟ Συνδυαστικό πρόγραμμα, με έμφαση στην Εξωνοσοκομειακή Κάλυψη
  • ACCIDENT SHIELD & ACCIDENT GOLDEN SHIELD. Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτουν ατυχήματα μόνον.
  • ATHLETS PROTECTION. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει αθλητές ακαδημιών.
  • STUDENT PROTECTION. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει μαθητές σχολικών μονάδων.
  • PROTECTION AT CAMPS. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει παιδιά που συμμετέχουν σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Η Ατλαντική Ένωση, με ειδική μονάδα ομαδικών ασφαλίσεων, φροντίζει με αμεσότητα και ταχύτητα για την αποτελεσματική υποστήριξη των συνεργατών της σε κάθε τομέα, όπως εκπαίδευση, παρουσίαση της προσφοράς αλλά και στην επικοινωνία του προγράμματος προς τους ασφαλισμένους, μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες διαχείρισης και εξυπηρέτησης.

Η Ατλαντική Ένωση, με πάνω από 52 χρόνια γόνιμης παρουσίας στην Ελλάδα, αναπτύσσεται συνεχώς, πετυχαίνοντας για 5η συνεχόμενη χρονιά τον υψηλότερο Δείκτη Φερεγγυότητας (275,42% με αποτελέσματα 31/12/2020). Παράλληλα, συνεχίζει μια μακρά παράδοση συνεχούς κερδοφορίας 32 ετών, έχει κατορθώσει να συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις (Fortune), απολαμβάνει της εμπιστοσύνης άνω των 400.000 ασφαλισμένων και διαθέτει κορυφαίες διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών. Μεταξύ των μετόχων της περιλαμβάνεται ο ασφαλιστικός οργανισμός BASLER (από το 1973), μέλος του Ομίλου της κορυφαίας ελβετικής τραπεζο-ασφαλιστικής εταιρείας BALOISE και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος το 1907, με παρουσία μεγαλύτερη των 120 ετών στον ελληνικό χώρο.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας