Εταιρείες

Ατλαντική Ένωση: 3 γενιές, 3 φλουριά

50 χρόνια Ατλαντική Ένωση και τρεις γενιές οικογένειας Λαπατά: Νότης Λαπατάς ο ιδρυτής, Ιωάννης Λαπατάς σημερινός Δ/νων Σύμβουλος και Νότης Λαπατάς ο νεότερος

Με συμμετοχή όλων των εργαζομένων και των μελών της Διοίκησης, μέσα σε έντονα εορταστικό κλίμα, συγκινησιακά φορτισμένο λόγω και της επετείου των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ατλαντικής Ένωσης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο συνεδριακό της χώρο, στην αίθουσα “Νότης Λαπατάς”.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δ/νων Σύμβουλος της Ατλαντικής Ένωσης, κ. Ιωάννης Λαπατάς, ο οποίος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στα πολύ καλά αποτελέσματα της Εταιρείας, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και επαγγελματική δημιουργία.

Αναφέρθηκε στους κινδύνους, αλλά και τις ευκαιρίες της Αγοράς και παρότρυνε όλους να φροντίζουν για την προσωπική τους ανάπτυξη, να βελτιώνουν συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και στην προσπάθεια αυτή τόσο η Εταιρεία όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι, όπου χρειάζεται, δίπλα τους! Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, οι άνθρωποί της είναι εκείνοι στους οποίους οφείλεται η καλή και ζεστή, γεμάτη ανθρωπιά, εικόνα της προς τους πελάτες και συνεργάτες.

Στη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι η Ατλαντική Ένωση, είναι πρώτη σταθερά σε φερεγγυότητα και αξιοπιστία ασφαλιστική εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων & Ζωής, με Δείκτη Φερεγγυότητας 272%, καταφέρνοντας να συνδυάζει τη μακρόχρονη ιστορία και εμπειρία της, με ολοκληρωμένα και πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα, καθώς και με τη συνεχή τεχνολογική εξέλιξή της.

Ευχάριστη παρένθεση αποτέλεσαν τα τρία φλουριά που περιείχε η πίτα, τα οποία αντιστοιχούσαν σε ιδιαίτερης αξίας δώρα. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές και ο υπόλοιπος χρόνος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένος στις χορευτικές ικανότητες όσων ήθελαν να συμμετέχουν ή σε χαλαρές συζητήσεις στον ευχάριστο ανοιχτό χώρο του roof garden.

Όλοι ενδόμυχα ή φωναχτά υποσχέθηκαν ότι το 2019 θα είναι για τους ίδιους και την Ατλαντική Ένωση ένας ακόμα χρόνος ανοδικής πορείας και νέων κατακτήσεων!

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας