Δράσεις ΕΚΕ

Ask your Doctor: Ενημερωτικές εκδηλώσεις στους δήμους της Αττικής

 

Ανοίγει η  αυλαία των εκδηλώσεων με τίτλο ‘’ASK Your Doctor’’, σήμερα, 30 Ιανουαρίου, στις 19:00, στον Δήμο Αμαρουσίου. Πρόκειται για μία πρωτότυπη σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο για το ευρύ κοινό, που σχεδίασε η Koufalis Media Corp S.A  σε συνεργασία με τα σ/μ Μασούτης, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και τις ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους στους μεγαλύτερους δήμους του Λεκανοπεδίου, με στόχο την πλήρη και ορθή ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών από κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, σε θέματα που αφορούν στις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν κάθε απορία τους για θέματα υγείας, μέσα από τη διαδραστική συζήτηση με τους επιστήμονες.

Πρώτος σταθμός των ενημερωτικών εκδηλώσεων με τίτλο: ‘’ASK Your Doctor’’, θα είναι ο Δήμος Αμαρουσίου, με την αντίστοιχη, ανοικτή εκδήλωση για το ευρύ κοινό, να πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, ΤΚ: 151 24, Μαρούσι).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν δώδεκα (12) ιατροί, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν την καρδιολογία, την ουρολογία, τη νευρολογία, τη χειρουργική, την οφθαλμολογία, τη δερματολογία, κ.α.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας