Εταιρείες

Ασφαλιστικός Γονέας: Διάκριση στα Loyalty Awards 2018

Silver βραβείο στην κατηγορία Insurance – Best in Loyalty & Engagement απέσπασε η Ευρωπαϊκή Πίστη με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας στα Loyalty Awards 2018.

Loyalty Awards SilverΤα Loyalty Awards αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές στην πιστότητα πελατών, επιβραβεύοντας τα επιτυχημένα προγράμματα loyalty.

Κύρια κριτήρια αξιολόγησης για την βράβευση του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, ήταν η δημιουργία δεσμών με τον πελάτη,  η αξία και τα προνόμια του προγράμματος, καθώς και οι προϋποθέσεις που δημιουργεί για μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Η κα Βασιλική Διονυσοπούλου, Marketing & Sales Manager, δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας δεν είναι ένα απλό loyalty πρόγραμμα αλλά ένα πρωτοποριακό, καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης. Ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ενισχύσει την ασφαλιστική συνείδηση των Ελλήνων, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της ασφάλισης τόσο για τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας μπορεί να αποκτηθεί εντελώς δωρεάν από κάθε ενδιαφερόμενο, δίνοντάς του τη δυνατότητα να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:

  1. Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  2. Δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.000 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας