Διαμεσολαβούντες

Ασφαλιστικά γραφεία Κανελάκη & Συνεργάτες: Στον «αέρα» το νέο site

Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη το πλήρως ανανεωμένο site του «Ασφαλιστικά γραφεία Κανελάκη & Συνεργάτες», ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών και των εκάστοτε επισκεπτών του.

Το asfaleieskanelakis.gr, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο, ευχάριστο στην πλοήγηση, πλήρως λειτουργικό και εμπλουτισμένο, με το πλέον σύγχρονο περιβάλλον σε σχέση με το προηγούμενο. Η φιλοσοφία του νέου site στηρίζεται στην εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση, όπου ο χρήστης του μπορεί, απλά και γρήγορα, να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία τον ενδιαφέρει καθώς και να ενημερωθεί σχετικά με την ασφάλισή του.

Ασφαλιστικά γραφεία Κανελάκη & Συνεργάτες: Στον «αέρα» το νέο site

Στο νέο site οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορηθούν για την επιχείρηση, να ενημερωθούν για όλους τους κλάδους ασφάλισης, για όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις της ασφαλιστικής αγοράς και για τις συνεργαζόμενες με την επιχείρηση ασφαλιστικές εταιρείες.

Επιπρόσθετα, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες, όπως για το αν το όχημά τους είναι ασφαλισμένο ή να ενημερωθούν για τον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή μέσω του Ενιαίου σημείου Πληροφόρησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Τέλος, το site είναι δίγλωσσο (ελληνικά & αγγλικά) και διαθέτει responsive λειτουργία, ιδανική για προβολή σε tablet και κινητά.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας