Ασφάλιση κατοικιδίων από την Ευρώπη Ασφαλιστική και την Wise Daedalus

3572
Οι κ.κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Ευρώπη Ασφαλιστική, και Κωνσταντίνος Φωτόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Wise Daedalus Insurance Agents.

H Ευρώπη Ασφαλιστική σε αποκλειστική συνεργασία με τη Wise Daedalus Insurance Agents λανσάρει το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων FirstPet, το οποίο προάγει το αίσθημα της φιλοζωικής παιδείας.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι δύο εταιρείες, «το καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα FirstPet είναι η αρχή μιας σειράς προγραμμάτων ασφάλισης που ετοιμάζει η Wise Daedalus Insurance Agents με την υποστήριξη και συνεργασία της Ευρώπη Ασφαλιστικής, μιας εταιρείας που απέδειξε ότι κάνει πράξη τις καινοτόμες ιδέες και έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Φιλοζωικής Παιδείας.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα FirstPet είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης το οποίο καλύπτει τόσο τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου με δύο προληπτικούς ελέγχους δωρεάν τον χρόνο όσο και το αγαπημένο του κατοικίδιο με έξοδα αποκατάστασης, ιατροφαρμακευτικά έξοδα και απώλεια ζωής συνεπεία ατυχήματος.

Το προσιτό ετήσιο κόστος ασφάλισης στα 13,50€ είναι αποτέλεσμα της πολύτιμης και αμέριστης βοήθειας του Προέδρου της Ευρώπη Ασφαλιστική, κυρίου Νικόλαου Μακρόπουλου και όλων των στελεχών της εταιρείας οι οποίοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την ιδέα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Wise Daedalus Insurance Agents, κυρίου Κωνσταντίνου Φωτόπουλου».

Αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του προγράμματος μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://daedaluslife.gr/προιον-petfirst/

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από το ασφαλιστικό πρόγραμμα FirstPet στην περίπτωση απώλειας ζωής του κατοικίδιου από ατύχημα, για πρώτη φορά στα δεδομένα της ΕλληνικήςΑσφαλιστικής αγοράς και με την υπόδειξη του ιδιοκτήτη του κατοικίδιου, δίνεται ως παροχή Δωρεά 100€ σε ένα φιλοζωικό σωματείο της ελληνικής επικράτειας για τη φροντίδα και την αποκατάσταση κακοποιημένων ζώων που έχουν ανάγκη.

Με την κίνηση αυτή, δίνεται η ευκαιρία να σωθεί ένα άλλο ζωάκι στη μνήμη του κατοικίδιου που χάθηκε.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροInterlife: Δημοσίευση Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας 2020
Επόμενο άρθροO ΣΑΔΧ ενημερώνει αυτοκινητιστές και ασφαλισμένους